Πέμπτη, 3 Δεκεμβρίου 2020
14 C
Chios

Social

Η αιμοδοσία της χρονιάς στην Αστυνομική Διεύθυνση Χίου (vid)

Η πλέον επιτυχημένη αιμοδοσία της χρονιάς πραγματοποιήθηκε το πρωί της Δευτέρας στην Αστυνομική Διεύθυνση Χίου με τη συμμετοχή της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων και του παραρτήματος της Διεθνούς Ενώσεως Αστυνομικών.

Η αιμοληψία πραγματοποιήθηκε στο κτήριο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Χίου και όπως είπε ο κ. Ζαφείρης Λασκαρίδης φέτος λόγω των συνθηκών του κορονοϊού δεν κατέστη δυνατόν να διοργανωθεί νωρίτερα μια ακόμα αιμοδοσία. Σε κάθε περίπτωση οι αστυνομικοί έδωσαν το παρόν στην συγκεκριμένη διοργάνωση και είναι ενδεικτικό ότι μέσα σε μια ώρα είχαν συγκεντρωθεί πάνω από 10 φιάλες αίμα.

Μάλιστα κ.Άννα Σωτηρίου από το σταθμό αιμοδοσίας επεσήμανε ότι φέτος η χρονιά ήταν ιδιαίτερα δύσκολη με τις ανάγκες να είναι αυξημένες και τη συμμετοχή στις αιμοδοσίες μειωμένη. «Περιμέναμε την αιμοδοσία των αστυνομικών γιατί πάντα η συμμετοχή είναι μεγάλη» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Την διαβεβαίωση ότι δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας, εφόσον τηρούνται τα μέτρα στις αιμοληψίες, έδωσε και η γιατρός της αιμοδοσίας Μάρω Παναγιωτέλη, που κάλεσε από την πλευρά της τον κόσμο να στηρίξει την αιμοδοσία.

Περισσότερα Νέα

Χριστουγεννιάτικες δημιουργίες με αγάπη απο τα παιδιά του “Εργαστηρίου”

Το Χριστουγεννιάτικο περίπτερο τους έστησαν και φέτος τα παιδιά από το «Εργαστήρι ΑμεΑ» στην πλατεία...

Έκκληση του Αντιπεριφερειάρχη Χίου για την τήρηση των μέτρων

Έκκληση στους συμπολίτες μας να τηρούν τα μέτρα προστασίας του κορονοϊού και να αποφεύγουν κάθε...

«Κάθε μέρα μαθαίνω για συγγενείς και φίλους που νοσούν ή πεθαίνουν από κορονοϊό» (vid)

Την δραματική κατάσταση που επικρατεί στα Νοσοκομεία της Θεσσαλονίκης και τις καταστάσεις τις οποίες βιώνουν...