Πέμπτη, 24 Σεπτεμβρίου 2020
18 C
Chios

Social

Γιορτή των Τριών Ιεραρχών με συγκίνηση και βραβεύσεις (vid)

Τους προστάτες των γραμμάτων τους Τρεις Ιεράρχες τίμησε σε ειδική εκδήλωση η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης το πρωί της Πέμπτης.

Στο χώρο του 1ου Γυμνασίου Χίου οι χορωδίες του 1ου Γυμνασίου και του Μουσικού Σχολείου απέδωσαν απολυτίκια και επίκαιρα τραγούδια όπως και ποιήματα για τη σημασία της γιορτής.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης έγιναν οι βραβεύσεις των καθηγητών που συνταξιοδοτήθηκαν την περασμένη χρονιά μεταξύ αυτών ο κ. Κώστας Γιαννούλης, επί χρόνια συνεργάτης της Διευθύντριας Β’θμθιας Εκπαίδευσης Ευτυχία Βλυσίδου η οποία ιδιαίτερα συγκινημένη τον ευχαρίστησε. Από την πλευρά του και ο κ. Γιαννούλης ευχαρίστησε συναδέλφους και μαθητές για τα 36 χρόνια στην εκπαίδευση.

Κατά τον χαιρετισμό του ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου και συνταξιούχος εκπαιδευτικός Π.Καλογεράκης έδωσε τις συμβουλές του στους νεότερους και εν ενεργεία εκπαιδευτικούς χασκαρίζοντας  ότι το επάγγελμα του εκπαιδευτικού και το σχολικό χώρο ως «ξεχωριστό και ονειρικό», ευχόμενος σε όλους «υπομονή».

 

Περισσότερα Νέα

Eπίθεση του Ρουβίκωνα στο πολιτικό γραφείο του Νότη Μηταράκη

Παρέμβαση στο πολιτικό γραφείο του υπουργού Μεταναστευτικής Πολιτικής, Νότη Μηταράκη, πραγματοποίησαν μέλη του Ρουβίκωνα, αργά...

Αρνητική η μαθητρια,θετική χειρουργημένη

Καλά ειναι τα νεα για την σχολικη κοινοτητα του 2ου Δημοτικου Σχολειου Βρονταδου, αφου αρνητική...

Ξεκινά η υποβολή αιτήσεων για το μεταφορικό ισοδύναμο στις επιχειρήσεις

Η υποβολή αιτήσεων χρηματοδότησης νησιωτικών επιχειρήσεων, συμπεριλαμβανομένων για πρώτη φορά και αυτών της Κρήτης, στο...