Τετάρτη, 29 Νοεμβρίου 2023
19.9 C
Chios

Social

Φορολογικό νομοσχέδιο: Χωρίς ταξί αύριο και η Χίος (vid)

Χειρόφρενο τραβούν αύριο οι οδηγοί ταξί και στη Χίο, στα πλαίσια της πανελλαδικής αντίδρασης για το νέο φορολογικό νομοσχέδιο.

Οι οδηγοί ζητούν την απόσυρση του φορολογικού νομοσχεδίου και αιτούνται αφορολόγητο όριο στα 12.000 €, με τους επαγγελματίες και στο νησί μας να επισημαίνουν ότι το υπουργείο δεν μπορεί να βάζει στο ίδιο τσουβάλι την δραστηριότητα των επαγγελματιών στις μεγάλες πόλεις με αυτή στο νησί μας.

“Εμείς δουλεύουμε ουσιαστικά 3 μήνες το χρόνο και μας ζητούν ανεξαρτήτως να δηλώνουμε 14.000€ εισόδημα» ανέφερε ο κ. Δ. Τομάζος με τον Μ.Καμπανέλα να δηλώνει ότι η κυβέρνηση εξαπάτησε τους ελεύθερους επαγγελματίες. «Ενώ μας είχαν υποσχεθεί κατάργηση του τέλους επιτηδεύματος τώρα μας βάζουν επιπλέον φορολογία» είπαν, διευκρινίζοντας ότι αύριο θα εκτελεστούν μόνο οι σχολικές μεταφορές.

Περισσότερα Νέα

Έρχεται «καλάθι» για το Χριστουγεννιάτικο τραπέζι

Κατάστημα μεγάλης αλυσίδας παιχνιδιών και εποχικών ειδών (Jumbo) επισκέφθηκε την Τετάρτη, ενόψει της εορταστικής περιόδου των Χριστουγέννων,...

Το μεταναστευτικό κράτησε «πίσω» τη Χίο σε επενδύσεις ακινήτων (vid)

Την εκτίμηση ότι οι ξένες επενδύσεις σε ακίνητα και συνακόλουθα  η αύξηση των τιμών για...

Σχολιάζοντας την τοπική επικαιρότητα (Νο 123 / 29-11-2023)

Του Γιώργου Φωτ. Παπαδόπουλου:                   *Δεν πρόλαβε να στεγνώσει το μελάνι, από το προηγούμενο σημείωμά μας,...