Πέμπτη, 12 Δεκέμβριος 2019
10.5 C
Chios
  • Αρχική
  • Αθλητισμός

Social

Final-4 αγάπης με στόχο την ευαισθητοποίηση ενόψει της Παγκόσμιας Ημέρας Αναπηρίας (vid)

Στα πλαίσια της 3ης Δεκεμβρίου, της Παγκόσμιας Ημέρας Αναπηρίας, ο Σύλλογος Γονέων Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων με Αυτισμό Χίου διοργάνωσε, σε συνεργασία με την ΤΕ Χίου της ΕΟΚ και την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου Final-4 της αγάπης στο Κλειστό Γυμναστήριο.

Το διήμερο των αγώνων στο οποίο πήραν μέρος ομάδες από Σ.ΒΕ.Κ, Πανεπιστήμιο, 96 ΑΔΤΕ και ΕΛ.ΑΣ. αποτέλεσε μια διοργάνωση με στόχο την ευαισθητοποίηση του κόσμου για τον αυτισμό, μια αόρατη αναπηρία.

Όπως σημείωσε ο πρόεδρος του συλλόγου, Γιώργος Πατεριμός, ο σύλλογος αποτελεί μια μη κερδοσκοπική εταιρία για την βελτίωση της εκπαίδευσης και της διαβίωσης των ατόμων με αυτισμό και όραμά του είναι η δημιουργία δυο δομών, ένας ξενώνας για διαβίωση και ένα εργαστήρι δημιουργικής απασχόλησης.

Η Άννα Σωτηρίου, μέλος του συλλόγου και μητέρα παιδιού με αυτισμό, μίλησε για τη σημασία της αποδοχής των ατόμων με αυτισμό στο πλαίσιο της οικογένειας και κάλεσε τους γονείς της Χίου να ενώσουν τις δυνάμεις τους για ενισχυμένη ευαισθητοποίηση της κοινωνίας.

Περισσότερα Νέα

Εορταστικό ωράριο από την Τρίτη με δυο Κυριακές ανοικτά

Σε ισχύ μπαίνει από την ερχόμενη Τρίτη  17 Δεκεμβρίου το εορταστικό ωράριο λειτουργίας των καταστημάτων,...

Οι Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις της εθελοντικής ομάδας ΘΑΛίΑ για την Τρίτη Ηλικία

Ένα πλέγμα στοχευμένων και ευαισθητοποιημένων δράσεων περιλαμβάνουν οι Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις της εθελοντικής ομάδας ΘΑΛίΑ για...

«Περιφερειάρχης και Δήμαρχοι προκήρυξαν αργία για το Βόρειο Αιγαίο» (vid)

«Το Νομαρχιακό τμήμα της ΑΔΕΔΥ είναι πάντα υπέρ των απεργιών αλλά όχι των αργιών» δηλώνει...