Δευτέρα, 6 Απριλίου 2020
14 C
Chios

Social

Ευρεία νίκη του Ολυμπιακού επί του ΝΟΧ

Σε αγώνα της 13ης ημέρας της Α1 ανδρών που διεξήχθη την Παρασκευή στο Ιωνικό κολυμβητήριο ο Ολυμπιακός επικράτησε με 19-2 του Ναυτικού Ομίλου Χίου.

Η ομάδα του Θόδωρου Βλάχου έφτασε στις 12 νίκες σε 13 αγώνες (έχει και μια ισοπαλία) και συνεχίζει αήττητη στις εγχώριες διοργανώσεις.

Ο Ολυμπιακός αγωνίστηκε χωρίς τους Μίτροβιτς, Γιόκοβιτς που δεν επέστρεψαν από την Κροατία για να ενσωματωθούν στις εθνικές ομάδες τους αλλά και χωρίς τον αρχηγό του Κώστα Μουρίκη.

Ο Ολυμπιακός ταξίδεψε αυθημερόν στη Χίο μια ημέρα μετά από την επιστροφή του από το Ντουμπρόβνικ. Η ομάδα του Πειραιά έφτασε στους 37β (1η θέση) και ο ΝΟΧ που είναι στην 11η έμεινε στους 6β.

Τα οχτάλεπτα: 0-6, 1-4, 0-4, 1-5

ΝΟ Χίου (Γιώργος Ντόσκας): Χόλαντ, Μιμίδης Σ., Μιμίδης Μ., Μπερτόλης Π., Παππάς, Κουλιεράκης 1, Μόκκας, Κανδιόγλου, Μαρουλάς, Κουρλιάφτης, Καλαργυρός, Φραγκιαδούλης, Καρακούρος Ι., Καρακούρος Μ., Γκίλλας 1

Ολυμπιακός (Θοδωρής Βλάχος): Ζερδεβάς, Μυλωνάκης 3, Σκουμπάκης 1, Γενηδουνιάς 2, Μπουλιούμπασιτς 1, Δερβίσης 3, Κάκαρης 2, Γούνας 4, Αργυρόπουλος  3, Δαλμάρας, Χαλυβόπουλος Αρ.

Περισσότερα Νέα

Εγκρίθηκε η ενοικίαση δομής – καραντίνας στη Χίο για 46.200 ευρώ

Εγκρίθηκε η δέσμευση πίστωσης ύψους 46.200 ευρώ για την δομή – καραντίνα. Συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται στην...

Αντίθετο και το Επιμελητήριο Χίου στην δομή – καραντίνα στη Χίο

Την έντονη αντίθεσή του στη λειτουργία δομής - καραντίνας στη Χίο για λόγους δημόσιας υγείας...

HomeISTORY: Διαγωνισμός συγγραφής και εικονογράφησης παιδικού βιβλίου

Μένουμε σπίτι… Ευκαιρία να γνωρίσουμε θησαυρούς της παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς. Η ανάγκη για ανοιχτή πρόσβαση...