Κυριακή, 23 Φεβρουαρίου 2020
11.3 C
Chios

Social

Ευχές και βραβεύσεις στην πίτα του ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Χίου – Σάμου (pics & vid)

Για μια γεμάτη χρονιά με αποκορύφωμα τους φετινούς Αιγαιοπελαγίτικους Αγώνες στη Χίο

Ο ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Χίου – Σάμου έκοψε την αγιοβασιλόπιτά του το βράδυ της Παρασκευής στο ξενοδοχείο Χανδρής παρουσία πλήθους συμπολιτών.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Χίου, Ψαρών & Οινουσσών κ.Μάρκος αφού ευλόγησε την αγιοβασιλόπιτα ευχήθηκε ο νέος χρόνος να φέρει επιτυχίες στους αθλητές και τις αθλήτριες αλλά και αγώνες ταχύτητος της μετανοίας των πιστών, όπως ανέφερε.

Ο Πρόεδρος του ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Χίου – Σάμου, Κώστας Τριαντάφυλλος, ευχήθηκε για μια δημιουργική χρονιά με κύριο στόχο να πολλαπλασιαστούν τα παιδιά των ακαδημιών, σηκώνοντάς τα έτσι από τα κινητά και τα tablet και ωθώντας τα στην ασχολία τους με τον αθλητισμό.

Παράλληλα, πραγματοποίησε τον απολογισμό της περασμένης χρονιάς αλλά αναφέρθηκε και στη νέα χρονιά, μια χρονιά γεμάτη από δράσεις με αποκορύφωμα τους Αιγαιοπελαγίτικους Αγώνες τον Οκτώβρη που μετά από πολλά χρόνια επιστρέφουν στη Χίο.

Ακολούθησαν βραβεύσεις σε αθλητές και αθλήτριες που ξεχώρισαν σε όλες τις ηλικιακές κατηγορίες αλλά και σε προπονητών των αθλητικών σωματείων της Χίου. Ιδιαίτερη στιγμή η βράβευση του πολυνίκη Χιώτη Πρωταθλητή Χριστόφορου Μερούση.

Το παρών έδωσαν μεταξύ άλλων, ο Περιφερειάρχης Χίου, Παντελής Μπουγδάνος, οι Αντιπεριφερειάρχες Παντελής Βρουλής και Νίκος Νύκτας και ο Αντιδήμαρχος, Γιώργος Πατεριμός.

Ολόκληρη την εκδήλωση μπορείτε να την παρακολουθήσετε στο πρόγραμμα της «Πατρίδας» τις επόμενες ημέρες.

 

Περισσότερα Νέα

Ματαιώνεται ο διαγωνισμός χαρταετού στον Άγιο Δημήτριο Τσαγκαράδων

Όπως ενημερώνει το Σωματείο Υποδηματοποιών ο Διαγωνισμός Χαρταετού στον Άγιο Δημήτριο Τσαγκαράδων δεν θα πραγματοποιηθεί...

Συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις οι Δικαστικοί Υπάλληλοι

Ανακοίνωση του Συλλόγου Δικαστικών Υπαλλήλων Χίου: Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Δικαστικών Υπαλλήλων Χίου, υλοποιώντας σχετική...

Π.Καλογεράκης: «Παραμένει αμετάκλητα ομόφωνη η απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου»

Με επιστολή του προς τους επικεφαλής των συνδυασμών του Δημοτικού Συμβουλίου, ο Πρόεδρος του Δημοτικού...