Τετάρτη, 29 Ιουλίου 2020
28 C
Chios

Social

Ευχαριστεί το Λιμενικό ο Δήμαρχος

Δήλωση του Δημάρχου Χίου, Σταμάτη Κάρμαντζη:

Στις εθνικά κρίσιμες στιγμές που διανύουμε καθημερινά και με δεδομένη τη διαρκώς αυξανόμενη προκλητικότητα με κάθε μέσο και τρόπο από τη γείτονα εξ ανατολών χώρα, οφείλουμε να ευχαριστήσουμε δημόσια τους άνδρες και τις γυναίκες του Κεντρικού Λιμεναρχείου της Χίου για τον καθημερινό τους αγώνα στην προάσπιση των κυριαρχικών δικαιωμάτων της χώρας και της φύλαξης των συνόρων.

Είναι οι άνδρες και οι γυναίκες που καθημερινά βάζουν την πατρίδα και τους ακρίτες της Χίου, των Οινουσσών και των Ψαρών πάνω από την ίδια τους τη ζωή, πάνω από την οικογενειακή τους γαλήνη, πάνω από τις προσωπικές τους στιγμές.

Είναι αυτοί που σθεναρά μάχονται από τα τέλη του περασμένου Φλεβάρη, ενάντια στις μεθοδεύσεις εργαλειοποίησης του μεταναστευτικού ζητήματος, ενισχύοντας το φρόνιμα των ακριτών αλλά και το αίσθημα ασφαλείας των κατοίκων των νησιών μας.

Ως Δήμος συνολικά αλλά και ως κάτοικοι ατομικά, οφείλουμε να αναγνωρίσουμε και να στηρίξουμε αυτή την προσπάθεια με κάθε μέσο και τρόπο, εκφράζοντας πριν από όλα ένα μεγάλο «ευχαριστώ» για όσα κάνουν για εμάς καθημερινά.

Περισσότερα Νέα

SWAN: Η νέα ηλεκτρονική πλατφόρμα διαχείρισης στερεών αποβλήτων

Ανακύκλωση, Επαναχρησιμοποίηση, Κυκλική Οικονομία Ενημερωθείτε για το SWAN, την ψηφιακή διαβαλκανική πλατφόρμα Επαναχρησιμοποίησης& Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων...

Ξεκινά η βελτίωση του δρόμου Χίου – Καρφά (vid)

Συμβασιοποιείται και ξεκινά μέχρι το τέλος της εβδομάδας το έργο για τη βελτίωση του δρόμου...

Η ιστορία και το αύριο των πηγών της Κλειδούς στην εκδήλωση του ΦΟΒ (vid)

Τους πρωτεργάτες της μεταφοράς του νερού από τη Μέσα Κλειδού στο σημείο όπου είναι σήμερα...