Σάββατο, 16 Ιανουαρίου 2021
6.4 C
Chios

Social

Ευχαριστεί το Λιμενικό ο Δήμαρχος

Δήλωση του Δημάρχου Χίου, Σταμάτη Κάρμαντζη:

Στις εθνικά κρίσιμες στιγμές που διανύουμε καθημερινά και με δεδομένη τη διαρκώς αυξανόμενη προκλητικότητα με κάθε μέσο και τρόπο από τη γείτονα εξ ανατολών χώρα, οφείλουμε να ευχαριστήσουμε δημόσια τους άνδρες και τις γυναίκες του Κεντρικού Λιμεναρχείου της Χίου για τον καθημερινό τους αγώνα στην προάσπιση των κυριαρχικών δικαιωμάτων της χώρας και της φύλαξης των συνόρων.

Είναι οι άνδρες και οι γυναίκες που καθημερινά βάζουν την πατρίδα και τους ακρίτες της Χίου, των Οινουσσών και των Ψαρών πάνω από την ίδια τους τη ζωή, πάνω από την οικογενειακή τους γαλήνη, πάνω από τις προσωπικές τους στιγμές.

Είναι αυτοί που σθεναρά μάχονται από τα τέλη του περασμένου Φλεβάρη, ενάντια στις μεθοδεύσεις εργαλειοποίησης του μεταναστευτικού ζητήματος, ενισχύοντας το φρόνιμα των ακριτών αλλά και το αίσθημα ασφαλείας των κατοίκων των νησιών μας.

Ως Δήμος συνολικά αλλά και ως κάτοικοι ατομικά, οφείλουμε να αναγνωρίσουμε και να στηρίξουμε αυτή την προσπάθεια με κάθε μέσο και τρόπο, εκφράζοντας πριν από όλα ένα μεγάλο «ευχαριστώ» για όσα κάνουν για εμάς καθημερινά.

Περισσότερα Νέα

Αυτοί είναι οι ΚΑΔ των καταστημάτων που ανοίγουν από Δευτέρα 18 Ιανουαρίου

Την επαναλειτουργία του λιανεμπορίου, αλλά και κλάδων παροχής υπηρεσιών, από τις 18 Ιανουαρίου ανακοίνωσε επισήμως ο υπουργός Ανάπτυξης...

Αγορά εξοπλισμού για την αντιμετώπιση φυσικών καταστροφών

Εντάχθηκε στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα, με δικαιούχο την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου, το έργο της Προμήθειας εξοπλισμού...

Παράταση για μια εβδομάδα στην απαγόρευση κυκλοφορίας – Ανοίγουν ξανά οι εκκλησίες

Την παράταση της απαγόρευσης βραδινής κυκλοφορίας, στο πλαίσιο των μέτρων για τον περιορισμό του κοροναϊού,...