Τετάρτη, 23 Σεπτεμβρίου 2020
23 C
Chios

Social

Εξυπηρέτηση μέσω βιντεοκλήσης με το νέο πρόγραμμα My Kep Live (vid)

Μέσα στους πρώτους 34 Δήμους που συμμετέχουν στο πρόγραμμα και ο Δήμος Χίου

Στους πρώτους 34 Δήμους που θα συμμετέχουν στην πρώτη φάση του προγράμματος my Kep Live που θα εξυπηρετούν τους πολίτες μέσω βιντεοκλήσης βρίσκεται ο Δήμος Χίου.

Όπως εξήγησε η προϊσταμένη του ΚΕΠ Χίου, Λίτσα Λύκου, ουσιαστικά αποτελεί μια επέκταση του gov.gr όπου οι πολίτες μπορούν να λάβουν έγγραφα, εξουσιοδοτήσεις και δικαιολογητικά χρησιμοποιώντας τους κωδικούς του taxis.

Οι πολίτες κλείνουν ένα ψηφιακό ραντεβού από τις 9 το πρωί έως τις 19:45 το απόγευμα και μπορεί να εξυπηρετηθούν από όποιο ΚΕΠ της χώρας είναι διαθέσιμο.

Αρχικά μέσω βιντεοκλήσης επιδεικνύουν την ταυτότητά τους και μετά μόνο ηχητικά εξυπηρετούνται για τα έγγραφα.

Μέχρι στιγμής το ΚΕΠ Χίου έχει λειτουργήσει 4 τέτοια ραντεβού ενώ το πρόγραμμα My Kep Live αναμένεται να επεκταθεί από τον Σεπτέμβρη.

Να σημειωθεί ότι στην ιστοσελίδα gov.gr στην επιλογή My Kep Live οι πολίτες μπορούν να ακολουθήσουν τις οδηγίες για ό,τι χρειάζονται.

Περισσότερα Νέα

Συνάντηση Φορέα Τουρισμού Χίου με Θεοχάρη – Μηταράκη

Προγραμματισμένη συνάντηση πραγματοποίησε την Τρίτη στην Αθήνα, ο Ιδιωτικός Φορέας Τουρισμού Χίου, εκπροσωπούμενος από τον...

Γιορτάζει το Σάββατο ο Ι.Ν. Αγίου Ιωάννου Θεολόγου Ατσικής πόλεως Χίου

Το προσεχές Σαββάτο γιορτάζει μεγαλοπρεπώς ο Ιερός  Ναός Αγίου Ιωάννου Θεολόγου Ατσικής πόλεως Χίου. Ο Μέγας...

Εγκρίθηκε η πίστωση για την νέα 12μηνη παράταση του «Ειδικού προγράμματος απασχόλησης 4.000 μακροχρόνια ανέργων στο δημόσιο τομέα της υγείας»

Την πίστωση για την παράταση του «Ειδικού προγράμματος απασχόλησης 4.000 μακροχρόνια ανέργων στο δημόσιο τομέα...