Πέμπτη, 6 Αυγούστου 2020
23 C
Chios

Social

Έτοιμη να υποδεχτεί παιδιά και ενήλικες η κατασκήνωση των Σκλαβιών

Όλα έτοιμα είναι στις κατασκηνώσεις των Σκλαβιών προκειμένου να υλοποιηθούν με επιτυχία οι δυο κατασκηνωτικές περίοδοι που έχουν προγραμματιστεί.

Συγκεκριμένα από τις 19 Ιουλίου θα ξεκινήσει η κατασκηνωτική περίοδος για τα παιδιά που θα φτάσει μέχρι τις 28 του μήνα, με τις δηλώσεις συμμετοχής να είναι αυξημένες. Επιπλέον  από τις 2 Αυγούστου και για ένα  δεκαήμερο θα πραγματοποιηθεί κατασκηνωτική περίοδος για ενήλικες που έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν την φύση και να ξεκουραστούν στο φιλόξενο περιβάλλον των Σκλαβιών.

«Ο Δήμος Χίου κατάφερε πέρσι με προσπάθεια να επισκευάσει και να λειτουργήσει επιτυχώς με χρηματοδότηση από το αρμόδιο υπουργείο τις κατασκηνώσεις των Σκλαβιών που ήταν στο περιθώριο για περίπου 10 χρόνια» είπε ο Δήμαρχος Μανώλης Βουρνούς.

Αξίζει να σημειωθεί ότι προκειμένου να λειτουργήσουν ομαλά  οι κατασκηνωτικές περίοδοι θα προσληφθούν συνολικά 30 άτομα με τις αιτήσεις των ενδιαφερομένων να γίνονται στο Δημαρχείο μέχρι και τις  10 Ιουλίου.

Περισσότερα Νέα

«Ο κύκλος με την κιμωλία» από τον Φιλοπρόοδο Όμιλο Καρδαμύλων

Η θεατρική ομάδα του Φιλοπρόοδου Ομίλου Καρδαμύλων παρουσιάζει την παράσταση «Ο κύκλος με την κιμωλία»...

Άνοιγμα για συνεργασίες από τον Σταμάτη Κάρμαντζη

Την πρόθεση της Δημοτικής Αρχής για συνεργασία με «ανθρώπους που μπορούν να αξιοποιηθούν και να...

Σειρά έργων στα σχολεία

Ολοκληρώνονται τις προσεχείς ημέρες δύο σημαντικά έργα που δημοπρατήθηκαν και συμβασιοποιήθηκαν το 2018.  Το ένα έργο...