Τρίτη, 27 Οκτωβρίου 2020
21 C
Chios

Social

Έτοιμη να υποδεχτεί παιδιά και ενήλικες η κατασκήνωση των Σκλαβιών

Όλα έτοιμα είναι στις κατασκηνώσεις των Σκλαβιών προκειμένου να υλοποιηθούν με επιτυχία οι δυο κατασκηνωτικές περίοδοι που έχουν προγραμματιστεί.

Συγκεκριμένα από τις 19 Ιουλίου θα ξεκινήσει η κατασκηνωτική περίοδος για τα παιδιά που θα φτάσει μέχρι τις 28 του μήνα, με τις δηλώσεις συμμετοχής να είναι αυξημένες. Επιπλέον  από τις 2 Αυγούστου και για ένα  δεκαήμερο θα πραγματοποιηθεί κατασκηνωτική περίοδος για ενήλικες που έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν την φύση και να ξεκουραστούν στο φιλόξενο περιβάλλον των Σκλαβιών.

«Ο Δήμος Χίου κατάφερε πέρσι με προσπάθεια να επισκευάσει και να λειτουργήσει επιτυχώς με χρηματοδότηση από το αρμόδιο υπουργείο τις κατασκηνώσεις των Σκλαβιών που ήταν στο περιθώριο για περίπου 10 χρόνια» είπε ο Δήμαρχος Μανώλης Βουρνούς.

Αξίζει να σημειωθεί ότι προκειμένου να λειτουργήσουν ομαλά  οι κατασκηνωτικές περίοδοι θα προσληφθούν συνολικά 30 άτομα με τις αιτήσεις των ενδιαφερομένων να γίνονται στο Δημαρχείο μέχρι και τις  10 Ιουλίου.

Περισσότερα Νέα

Αρνητικό ρεκόρ με 1.259 νέα κρούσματα πανελλαδικά – 102 οι διασωληνωμένοι, 12 νέοι θάνατοι

Επιβεβαιώθηκαν οι προβλέψεις των ειδικών, καθώς έσπασε το φράγμα των 1.000 νέων κρουσμάτων στη χώρα,...

«Παράρτημα της ΒΙΑΛ το ακατάλληλο κτήριο-καραντίνα στη Λευκωνιά»

Ανακοίνωση του Συλλόγου Επαγγελματιών Καρφά, Αγίας Ερμιόνης και Μέγα Λιμνιώνα: Δυστυχώς βρισκόμαστε πάλι στην δυσάρεστη θέση...

ΠΕΠ Β. Αιγαίου: Παράταση προθεσμίας για την ενίσχυση επιχειρήσεων που επλήγησαν λόγω της πανδημίας

Η Διαχειριστική Αρχή ανακοινώνει την παράταση της προθεσμίας υποβολής προτάσεων στο πλαίσιο της πρόσκλησης “Ενίσχυση...