Δευτέρα, 5 Ιουνίου 2023
20.2 C
Chios

Social

Έτοιμη η νέα παθολογική αλλά καθυστερεί ο εξοπλισμός (vid)

Επιβεβαιώνει τις καταγγελίες του ΣΕΣΝΟΧ ο Αντιπεριφερειάρχης Χίου Π.Βρουλής

Την καταγγελία του ΣΕΣΝΟΧ ότι η νέα παθολογική και ψυχιατρική κλινική του Σκυλίτσειου νοσοκομείου δεν θα μπορέσει να λειτουργήσει λόγω της καθυστέρησης στην προμήθεια του απαιτούμενου εξοπλισμού επιβεβαιώνει ο Αντιπεριφερειάρχης Χίου Π.Βρουλής.

Σύμφωνα με τον κ. Βρουλή  κτηριακά έχουν ολοκληρωθεί οι απαιτούμενες εργασίες στα κτήρια 3 και 4 ωστόσο έχει καθυστερήσει η προμήθεια με δεδομένο ότι η πρώτη προκήρυξη του διαγωνισμού ήταν άγονη.

 Η επαναπροκήρυξη της προμήθειας ύψους 248.000€ έγινε στις 10 Ιουνίου  με τον κ. Βρουλή να εκτιμά ότι είναι πιθανά να «σπάσει» ανάλογα με το είδος, με δεδομένο ότι η διοίκηση έχει αποκλείσει το ενδεχόμενο να τοποθετηθεί προσωρινά υφιστάμενος εξοπλισμός.

Να υπενθυμίσουμε ότι  η προμήθεια αφορά ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό, ξενοδοχειακό εξοπλισμό, εξοπλισμό γραφείων, ηλεκτρονικό εξοπλισμό, ιματισμό και εκπαιδευτικό εξοπλισμός για την εύρυθμη λειτουργία των αναβαθμισμένων χώρων των κτηρίων 3 και 4 του Γενικού Νοσοκομείου «Σκυλίτσειο».

Περισσότερα Νέα

Τροχαίο ατύχημα στο Νοσοκομείο

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το πρωί της Κυριακής στον δρόμο από Βροντάδο προς Χίο, έξω από...

Η συγκλονιστική ομιλία του Στρατηγού Μιχαήλ Κωσταράκου για τη Σφαγή της Χίου (vid)

Παρακολουθήστε την συγκλονιστική ομιλία του αείμνηστου Στρατηγού Μιχαήλ Κωσταράκου στο Ομήρειο, τον Απρίλιο του 2022,...

Εξιχνιάστηκε κλοπή σε σπίτι στη Χίο με κλοπιμαία αξίας 7.000 ευρώ

Εξιχνιάστηκε, μετά από συστηματική και εμπεριστατωμένη έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χίου, υπόθεση κλοπής, που διαπράχθηκε...