Κυριακή, 12 Ιουλίου 2020
24 C
Chios

Social

Ετοιμάζεται για την πρόκληση της Γ’Εθνικής ο ΦΟΒ (vid)

Η πρόσκληση από την ΕΟΚ ήρθε, ο ΦΟΒ την αποδέχθηκε και πλέον ετοιμάζεται με αισιοδοξία για την παρθενική συμμετοχή του στη Γ΄Εθνική Κατηγορία μπάσκετ ανδρών.

Μάλιστα, το πρωί της Παρασκευής θα αποσταλεί το έγγραφο στην ΕΟΚ με το οποίο σφραγίζεται η συμμετοχή της ομάδας στην κατηγορία.

Μια πρώτη συμμετοχή που συνδυάζεται με τα πρωτόγνωρα δεδομένα της πανδημίας του κορονοϊού αλλά «ο ΦΟΒ είναι συνηθισμένος στις προκλήσεις» εξήγησε ο Πρόεδρος, Πολύδωρος Στείρος, που σημείωσε πως η απόφαση να δηλωθεί η συμμετοχή δεν ήταν εύκολη αλλά από την εξέλιξη που εμφανίζει η ομάδα μπάσκετ του Σωματείου «ήταν κάτι που περιμέναμε κάποια στιγμή να συμβεί».

Ο ίδιος κάλεσε αφενός τους επιφανείς Βρονταδούσους και όλους όσους έχουν τη δυνατότητα να συνδράμουν οικονομικά, αφετέρου τον απλό Βρονταδούση και Χιώτη να δώσει το παρών σαν φίλαθλος προκειμένου να στηρίξει την προσπάθεια της χιώτικης ομάδας.

Ο έφορος της ομάδας, Γιάννης Μπατής, αναφέρθηκε στην περσινή χρονιά όπου η ομάδα πήγαινε για το πρωτάθλημα και θα συμμετείχε στα μπαράζ όμως λόγω πανδημίας και αναδιάρθρωσης εστάλη η πρόσκληση της ΕΟΚ για συμμετοχή και η ομάδα την αποδέχθηκε.

«Τα περισσότερα παιδιά θα ακολουθήσουν στη Γ΄Εθνική, θα προσπαθήσουμε να κλείσουμε παίκτες από το νησί αλλά και εκτός αυτού για να ανταπεξέλθουμε», σημείωσε, προσθέτοντας πως ο ΦΟΒ πάντα στηρίζεται στις δυνάμεις του αλλά πάντα βρίσκει συμπαραστάτες στον απλό κόσμο αλλά και στους επιφανείς Βρονταδούσους.

Ο προπονητής της ομάδας, Κώστας Αμέντας, τόνισε πως στα 20 χρόνια παρουσίας του προπονητικά στον ΦΟΒ, αυτή η άνοδος είναι το καλύτερο δώρο για εκείνον και προανήγγειλε πως η ομάδα θα κρατήσει τον κορμό της που αποτελείται από Χιώτες και με βάση τα οικονομικά δεδομένα θα κινηθεί με προσθήκες εκεί που έχει ανάγκη.

Παράλληλα, αφού αναγνώρισε την αβεβαιότητα που υπάρχει λόγω του κορονοϊού, κάλεσε Δήμο και Περιφέρεια να σταθούν συμπαραστάτες στην προσπάθεια.

Τέλος, ο αρχηγός της ομάδας, Σταμάτης Λεγάτος, δήλωσε πως από την πλευρά τους οι παίκτες θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό προκειμένου, μέσα από σκληρή δουλειά και προπόνηση να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις του πρωταθλήματος.

Περισσότερα Νέα

Ε.Κώσταλου: Με 17.600 μόρια καθ’οδόν για Ψυχολογία (vid)

Ημέρα αποτελεσμάτων η χθεσινή για τους υποψηφίους των πανελλαδικών εξετάσεων που έμαθαν την βαθμολογία τους. Η...

Συντονιστική για Ν.Μηταράκη: «Ήρθε στη Χίο για να διχάσει, παραμένει ανεπιθύμητος»

Ανακοίνωση της Συντονιστικής Επιτροπής Αιρετών και Κατοίκων της Χίου: Ανερυθρίαστα ο εκπρόσωπος της κυβέρνησης της ΝΔ...

Σύγκρουση φορτηγού με μοτοσικλέτα και τραυματισμός του δικυκλιστή στην Καλλιμασιά

Από το Αστυνομικό Τμήμα Μαστιχοχωρίων διενεργείται προανάκριση για τροχαίο ατύχημα που έλαβε χώρα την Πέμπτη...