Τρίτη, 14 Ιουλίου 2020
23 C
Chios

Social

Έργα βελτίωσης και σχέδιο τουριστικής προβολής στο πλάνο της ΔΗΚΕΧ για τα Αγιάσματα

Τις προοπτικές και τον καθορισμό των λειτουργικών προδιαγραφών, αλλά και ένα οργανωμένο σχέδιο τουριστικής προβολής, με στόχο την μετατροπή του Υδροθεραπευτηρίου Αγιασμάτων σε κέντρο θερμαλισμού και ευεξίας, εξετάζει η ΔΗ.Κ.ΕΧ.

Στις επιδιώξεις της εταιρίας είναι η εκπόνηση μελετών για την αξιοποίηση προγραμμάτων του ΕΣΠΑ με παράλληλη δημιουργία έργων βελτίωσης των εγκαταστάσεων και των υποδομών.

Σε συνεργασία με τον Αντιδήμαρχο Τουρισμού του Δήμου Χίου  κ. Κωνσταντίνο Βεργίνα , τον Αντιδήμαρχο Αμανής , Ομηρούπολης & Καρδαμύλων κ. Ισίδωρο Ντομάτα , και άλλους εμπλεκόμενους φορείς διερευνήθηκε το παραπάνω ενδεχόμενο με παράλληλη στόχευση στην τουριστική ανάπτυξη και της ευρύτερης περιοχής .της Αμανής.

Πρόσφατα έγινε και μία συνάντηση όπου συμμετείχαν, ο Πρόεδρος της ΔΗΚΕΧ κ. Κωνσταντίνος Μισόβουλος, ο Αντιδήμαρχος  Τουρισμού κ. Κωνσταντίνος  Βεργίνας, με τον πρόεδρο της  Επιτροπής Ιαματικού Τουρισμού της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου  κ. Ιωάννη Σπιλάνη, τον Αντιδήμαρχο Αμανής , Ομηρούπολης & Καρδαμύλων κ. Ισίδωρο Ντομάτα , τον πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας Λεπτοπόδων κ. Κωνσταντίνο Ρυμική και άλλα στελέχη. Στην συνάντηση διαπιστώθηκε ότι οι υπάρχει κοινή σύμπλευση  των στόχων της ΔΗΚΕΧ με αυτή των εμπλεκόμενων φορέων, και αναμένεται  και συνέχεια.

Η νέα διοίκηση και ο πρόεδρος της ΔΗ.Κ.ΕΧ Κωνσταντίνος Μισόβουλος  δίνουν βάρος  στον αναπτυξιακό ρόλο και στις προοπτικές της εταιρίας, με παράλληλη διατήρηση του κοινωφελούς χαρακτήρα της.

Στιγμιότυπο από την συνεδρίαση :εξ αριστερών διακρίνονται ο πρόεδρος της ΔΗΚΕΧ Κωνσταντίνος Μισόβουλος, ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού του Δήμου Χίου Κωνσταντίνος Βεργίνας, ο Αντιδήμαρχος Ομηρούπολης, Καρδαμύλων και Αμανής Ισίδωρος Ντομάτας, ο πρόεδρος της Κοινότητας Λεπτοπόδων κ. Κωνσταντίνος Ρυμικής, η περιφρερειακή σύμβουλος Π.Ε Χίου . Γιούλα Αργυρούδη,η διευθύντρια της ΔΗ.Κ.ΕΧ Κυριακή Κουγιούλη  η εκπρόσωπος της ΚΟΙΝΣΕΠΤ Θέρμαι Αγιασμάτων Ελένη Κατσαρού, και ο πρόεδρος της  Επιτροπής Ιαματικού Τουρισμού της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου  κ.Ιωάννης Σπιλάνης

 

 

Περισσότερα Νέα

Με λαμπρότητα και τιμή στον ιατρικό κόσμο της Χίου ο εορτασμός της Αγίας Παρασκευής Καστέλλου

Με κάθε εκκλησιαστική λαμπρότητα θα τιμηθεί και φέτος η μνήμη της Αγίας Παρασκευής στον ομώνυμο...

Κινηματογραφική Λέσχη Χίου: Σινεμά στο «Περιβόλι» του Κάμπου

Ξεκινά τις προβολές της η Κινηματογραφική Λέσχη Χίου. Λαμβάνοντας υπόψη την αναστολή λειτουργίας του Σινέ Κήπος...

Μιχαήλ Κράτσιος: Με καταγωγή από τη Βολισσό ο νέος Υφυπουργός Άμυνας των ΗΠΑ

Ο Λευκός Οίκος πρόκειται να ανακοινώσει εντός των επομένων ωρών ότι ο Επικεφαλής του Γραφείου...