Δευτέρα, 21 Σεπτεμβρίου 2020
26 C
Chios

Social

Έρχεται Χίο ο Πρόεδρος του ΚΕΘΕΑ Χ.Λιάπης

Ο πρόεδρος του ΚΕΘΕΑ (Κέντρο Θεραπείας Εξαρτημένων Ατόμων) και ψυχίατρος Δρ. Χρήστος Λιάπης θα βρίσκεται στη Χίο από την Παρασκευή 7 Αυγούστου έως την Πέμπτη 13 Αυγούστου, όπου θα επισκεφθεί το Συμβουλευτικό Κέντρο του ΚΕΘΕΑ και θα πραγματοποιήσει σειρά επαφών και συναντήσεων με φορείς και υπηρεσίες του νησιού.

Ειδικότερα, οι συναντήσεις θα είναι με τον Σεβ. Μητροπολίτη Χίου, Ψαρών και Οινουσσών κ. Μάρκο, τον Δήμαρχο Χίου κ. Σ. Κάρματζη, τον Αντιπεριφερειάρχη Χίου κ. Π. Μπουγδάνο και τον Διοικητή της 96 ΑΔΤΕ Ταξίαρχο κ. Α. Σαρδέλη.

Το Συμβουλευτικό Κέντρο του ΚΕΘΕΑ στη Χίο λειτουργεί από τον Νοέμβριο του 2017 και παρέχει υπηρεσίες σε άτομα που αντιμετωπίζουν κάποιο θέμα με τα ναρκωτικά, τις νόμιμες εξαρτήσεις (αλκοόλ, τυχερά παιχνίδια, διαδίκτυο) και υποστήριξη στο οικογενειακό, συγγενικό και φιλικό περιβάλλον των προαναφερθέντων ατόμων.

Όλες οι υπηρεσίες παρέχονται δωρεάν σε ασφαλές και υποστηρικτικό περιβάλλον, χωρίς διακρίσεις, με σεβασμό στο απόρρητο, χωρίς λίστες αναμονής, δεν χορηγούνται υποκατάστατα (στεγνό πρόγραμμα) και βασίζονται στην οικειοθελή συμμετοχή των ατόμων.

Περισσότερα Νέα

Τέλος Σεπτεμβρίου παραδίδονται 6 παιδικές χαρές

Στο τέλος Σεπτεμβρίου αναμένεται να παραδοθούν 6 υπό ανάπλαση παιδικές χαρές, συγκεκριμένα στο σχολείο της...

Συνελήφθη για επικίνδυνους ελιγμούς με φορτηγό Ι.Χ.

Στη σύλληψη ενός ημεδαπού κατηγορούμενου για το αδίκημα της επικίνδυνης οδήγησης προχώρησαν αστυνομικοί του Τμήματος...

Στην ηλεκτρονική εποχή εξυπηρέτησης η ΔΕΥΑΧ (vid)

Στην ηλεκτρονική εποχή εξυπηρέτησης των καταναλωτών μπαίνει και η ΔΕΥΑΧ,η οποία πλέον προσφέρει τη δυνατότητα...