Παρασκευή, 25 Σεπτεμβρίου 2020
17 C
Chios

Social

Επιτυχημένο, παρά τα εμπόδια του κορονοϊού, το παζάρι του Ερυθρού Σταυρού (vid)

Παρά τα προβλήματα και τις δυσκολίες της φετινής χρονιάς, κυρίως λόγω της πανδημίας του κορονοϊού, η καθιερωμένη δράση των εθελοντριών του Ερυθρού Σταυρού στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία.

Από νωρίς το πρωί της Τρίτης οι εθελόντριες προσέφεραν αλμυρές και γλυκές δημιουργίες όπως και τον πατροπαράδοτο τραχανά, με την ανταπόκριση του κόσμου να είναι και φέτος ικανοποιητική. Όπως είπε η Α.Κουκούμυαλου οι ανάγκες του παραρτήματος του Ερυθρού Σταυρού είναι συνεχώς αυξανόμενες, με πολλές νέες οικογένειες να προσφεύγουν για βοήθεια και με τις εθελόντριες να προσπαθούν να αντεπεξέλθουν με κάθε τρόπο.

«Η συγκεκριμένη καλοκαιρινή δράση μαζί με το τσάι μας είναι από τις βασικές πηγές ενίσχυσης του έργου μας» ανέφερε η κ.Κουκούμυαλου, αναγνωρίζοντας ότι φέτος τόσο ο κόσμος όσο και τα προϊόντα στο παζάρι ήταν λιγότερα από άλλες χρονιές.

Περισσότερα Νέα

Μητσοτάκης: Το δίλημμα είναι «αυτοπροστασία ή καραντίνα» (vid)

Ακολουθεί το μήνυμα του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη για το νέο κύμα του κορονοϊού: https://www.youtube.com/watch?v=TJTAAljm8ao Σας απευθύνομαι και...

«Ο κορονοϊός είναι εδώ και εμείς δεν έχουμε εναλλακτικό σχέδιο» (vid)

Το καμπανάκι του κινδύνου κρούουν οι νοσοκομειακοί γιατροί που πραγματοποιούν σήμερα 24ωρη απεργιακή κινητοποίηση ζητώντας...

Έτοιμες οι μελέτες για την ανάπλαση του REX (vid)

Ολοκληρώθηκαν οι απαιτούμενες μελέτες και οδεύει προς υλοποίηση το έργο που αφορά την ανάπλαση του...