Τετάρτη, 29 Νοεμβρίου 2023
19.9 C
Chios

Social

Επίσπευση των εργασιών στο αεροδρόμιο ζητά το Επιμελητήριο Χίου

Ανακοίνωση του Επιμελητηρίου Χίου:

Το Επιμελητήριο Χίου παρακολουθεί την εξέλιξη της πορείας του Έργου του νέου Αερολιμένα Χίου, καθώς αυτό αποτελεί ένα ζωτικής σημασίας Έργο το οποίο προδήλως θα αλλάξει τους συσχετισμούς όσον αφορά τις δυνατότητες οικονομικής ανάπτυξης -και όχι μόνο- για το νησί μας.

Το συγκεκριμένο Έργο αποτελεί ένα αίτημα της τοπικής κοινωνίας πολλών δεκαετιών και η όποια καθυστέρηση της παράδοσης του δεν είναι πλέον ανεκτή.

Γνωρίζουμε ότι υπάρχει στασιμότητα στο έργο εδώ και καιρό και η περαιτέρω παράταση της παράδοσης του καθίσταται κάτι παραπάνω από βέβαιη.

Ενημερώνουμε όλους τους εμπλεκόμενους με το έργο φορείς ότι θα καταβάλουμε κάθε προσπάθεια από την δική μας πλευρά, ώστε να επισπευσθούν οι πρωτοβουλίες που πρέπει να αναληφθούν και το νέο Αεροδρόμιο να παραδοθεί όσο το δυνατόν νωρίτερα στη Χιακή κοινωνία.

Ο επιχειρηματικός ιστός έχει σημαντικές προσδοκίες από τη λειτουργία του νέου Αεροδρομίου, έχει ήδη επενδύσει σε αυτήν και το Επιμελητήριο Χίου ως θεσμικός εκφραστής του θα αναλάβει άμεσα πρωτοβουλίες, ώστε να διασφαλισθεί η απρόσκοπτη συνέχιση του έργου.

Περισσότερα Νέα

Έρχεται «καλάθι» για το Χριστουγεννιάτικο τραπέζι

Κατάστημα μεγάλης αλυσίδας παιχνιδιών και εποχικών ειδών (Jumbo) επισκέφθηκε την Τετάρτη, ενόψει της εορταστικής περιόδου των Χριστουγέννων,...

Το μεταναστευτικό κράτησε «πίσω» τη Χίο σε επενδύσεις ακινήτων (vid)

Την εκτίμηση ότι οι ξένες επενδύσεις σε ακίνητα και συνακόλουθα  η αύξηση των τιμών για...

Σχολιάζοντας την τοπική επικαιρότητα (Νο 123 / 29-11-2023)

Του Γιώργου Φωτ. Παπαδόπουλου:                   *Δεν πρόλαβε να στεγνώσει το μελάνι, από το προηγούμενο σημείωμά μας,...