Τετάρτη, 28 Οκτωβρίου 2020
12 C
Chios

Social

Επισκευές και συντήρηση στο Δημοτικό Στάδιο

Συνεχίζονται οι παρεμβάσεις από το τεχνικό προσωπικό του Νομικού Προσώπου Δήμου Χίου στο σύνολο των αθλητικών εγκαταστάσεων. Εκτεταμένο πρόγραμμα επισκευών και συντήρησης υλοποιείται στο Δημοτικό Στάδιο Χίου και συγκεκριμένα  κατά μήκος της Κεντρικής εισόδου στα εκδοτήρια εισιτηρίων, στα στηθαία και στα κάγκελα της περίφραξης μεταξύ αγωνιστικού χώρου και κερκίδων.

Τα στηθαία καθαιρέθηκαν στο μεγαλύτερο μήκος τους και αποκαταστάθηκαν και σε εξέλιξη βρίσκεται ο καθαρισμός και ελαιοχρωματισμός της μεταλλικής περίφραξης περιμετρικά του γηπέδου .

«Με την ευκαιρία της έναρξης των αγωνιστικών υποχρεώσεων των ομάδων μας τόσο σε εθνικό όσο και σε τοπικό επίπεδο με ιεράρχηση αναγκών και προγραμματισμό προχωράμε σε παρεμβάσεις απαραίτητες ώστε οι αθλητικές μας εγκαταστάσεις να είναι λειτουργικές και ασφαλείς από κάθε άποψη για τους χρήστες με ιδιαίτερη έμφαση βέβαια στην τήρηση όσων προβλέπονται από τα υγειονομικά πρωτόκολλα της ΓΓΑ και του ΕΟΔΥ ώστε να διασφαλιστεί η υγεία των αθλούμενων» δήλωσε ο Πρόεδρος του Νομικού Προσώπου Δήμου Χίου Γιάννης Μανάρας.

Περισσότερα Νέα

«Ισχυρό το μήνυμα του 1940, παρά την πανδημία του κορονοϊού» (vid)

«Μπορεί η πανδημία του κορονοϊού να επηρεάζει την επέτειο του εορτασμού του «ΟΧΙ» όμως το...

«Ενωμένοι οι Έλληνες πάντα τα καταφέρνουν» (vid)

«Ενωμένοι και μακριά από τους διχασμούς οι Έλληνες καταφέρνουν και ξεπερνούν τα εμπόδια» αναφέρει στο...

Τσιόδρας για κρούσματα στη ΒΙΑΛ: «Δεν υπάρχει ένδειξη ευρείας μετάδοσης του κορονοϊού στην κοινότητα» (vid)

Στην κατάσταση της ΒΙΑΛ μετά την εμφάνιση των 71 θετικών κρουσμάτων κορονοϊού αναφέρθηκαν οι Σωτήρης...