Κυριακή, 5 Απριλίου 2020
15 C
Chios

Social

Επίσκεψη στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο με κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ ο Ανδρέας Μιχαηλίδης

Επίσκεψη στο Ιπποκράτειο Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών πραγματοποίησε σήμερα κλιμάκιο βουλευτών και στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ, στο οποίο συμμετείχε και ο αναπληρωτής τομεάρχης Υγείας της κοινοβουλευτικής ομάδας του κόμματος, βουλευτής Χίου Ανδρέας Μιχαηλίδης.

Επισκέφθηκαν κλινικές και χώρους δουλειάς του νοσοκομείου, μεταξύ των οποίων και τον ψηφιακό στεφανιογράφο και τον υπερσύγχρονο μαγνητικό τομογράφο που προμηθεύτηκε το νοσοκομείο μέσω προγράμματος ενίσχυσης εξοπλισμού των νοσοκομείων που εκπόνησε η Περιφέρεια Αττικής επί διοίκησης Ρ. Δούρου.

Επιπλέον, συναντήθηκαν και συζήτησαν με εκπροσώπους της διοίκησης και των εργαζομένων του νοσοκομείου. Πέρα από άλλα ειδικότερα ζητήματα, από την πλευρά του κλιμακίου του ΣΥΡΙΖΑ τονίστηκε ότι, ενάντια στις σταδιακά δημοσιοποιούμενες προθέσεις της κυβέρνησης της ΝΔ, πρέπει να παραμείνει αναλλοίωτος ο δημόσιος χαρακτήρας του Ιπποκράτειου και των άλλων νοσοκομείων της χώρας.

Υπογραμμίστηκε, επίσης, ως επιτακτική η ανάγκη στελέχωσης των μονάδων υγείας με επιτάχυνση των προκηρύξεων και των εν γένει διαδικασιών πλήρωσης των θέσεων που είχαν δρομολογηθεί από την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, τις οποίες φαίνεται ότι συνειδητά καθυστερεί η παρούσα κυβέρνηση.

Περισσότερα Νέα

Κορονοϊός: Στους 73 οι θάνατοι, 62 νέα επιβεβαιωμένα κρούσματα, 1.735 συνολικά

Στους 73 πλέον οι θάνατοι από τον κορονοϊό στην Ελλάδα. Την Κυριακή ανακοινώθηκαν 62 νέα επιβεβαιωμένα...

Επίδομα 800 ευρώ: Πώς και πότε θα καταβληθεί

Στο πότε αλλά και το πώς θα καταβληθεί η αποζημίωση ειδικού σκοπού, ύψους 800 ευρώ απάντησε...

Κ.Μουτζούρης για μεταναστευτική πολιτική της κυβέρνησης: Τα θετικά, τα αρνητικά και τα ακατανόητα

Το ισοζύγιο των ενεργειών της κυβέρνησης και του Υπουργείου Μετανάστευσης καταγράφει με ανάρτησή του ο...