Παρασκευή, 31 Ιουλίου 2020
29 C
Chios

Social

Έως τις 5 Αυγούστου οι αιτήσεις στους παιδικούς του Νομικού Προσώπου (vid)

Δυνατότητα διόρθωσης λαθών και και συμπλήρωσης αιτήσεων θα έχουν οι ενδιαφερόμενοι γονείς

Μέχρι τις 5 Αυγούστου θα μπορούν οι ενδιαφερόμενοι γονείς να καταθέσουν τις αιτήσεις για να συμμετέχουν τα παιδιά τους από 1η Σεπτεμβρίου στους 7 παιδικούς σταθμούς του Νομικού Προσώπου του Δήμου.

Όπως ανέφερε ο Πρόεδρος του νομικού Προσώπου, Γιάννης Μανάρας, στις 12 Αυγούστου θα βγουν τα προσωρινά αποτελέσματα και, εν συνεχεία, όλοι οι γονείς θα πρέπει να επισκεφτούν την ιστοσελίδα της ΕΕΤΑΑ έτσι ώστε από τις 13 έως τις 17 Αυγούστου να μπορούν να διορθώσουν τυχόν λάθη στις αιτήσεις τους ή να προσκομίσουν συμπληρωματικά δικαιολογητικά εφόσον τους ζητηθεί.

Ακολούθως, στις 20 Αυγούστου θα ανακοινωθούν τα οριστικά αποτελέσματα με τον κ.Μανάρα να σημειώνει ότι ακόμα δεν είναι βέβαιος ο τρόπος λειτουργίας των παιδικών σταθμών με δεδομένο πως αυτό εξαρτάται από την εξέλιξη των επιδημιολογικών δεδομένων και τις οδηγίες του ΕΟΔΥ σχετικά με τον κορονοϊό, πάντως όλοι οι γονείς θα ενημερωθούν έγκαιρα.

Περισσότερα Νέα

«Σχεδίασαν το γήπεδο του Εφήβου στον Κάμπο χωρίς την έγκριση της Πολεοδομίας» (vid)

«Χωρίς την γνωμοδότηση της πολεοδομίας δεν μπορεί να γίνει η παραμικρή υποδομή στην περιοχή του...

Μεταφορικό ισοδύναμο και στα καύσιμα για τους κατοίκους 34 νησιών

Από αύριο, 1η Αυγούστου 2020, δικαιούχοι του Μεταφορικού Ισοδύναμου των καυσίμων θα είναι απευθείας οι...

Ενημέρωση για πυροπροστασία σε Οινούσσες και Ψαρά

Το Τμήμα Πολιτικής Προστασίας της Περιφερειακής Ενότητας Χίου πραγματοποίησε ενημέρωση και διανομή ενημερωτικού υλικού για...