Σάββατο, 16 Ιανουαρίου 2021
5 C
Chios

Social

Εντός των χρονοδιαγραμμάτων το έργο της νέας Παθολογικής

Εντός των χρονοδιαγραμμάτων προχωρά το έργο για την ανακατασκευή των κτηρίων 3 και 4 του Σκυλίτσειου Νοσοκομείου, όπου προβλέπεται με την ολοκλήρωση τους να στεγαστούν η παθολογική και η ψυχιατρική κλινική.

«Κατά την υλοποίηση του έργου εμφανίζονται προβλήματα και δυσκολίες τις οποίες προσπαθούμε να αντιμετωπίσουμε σε συνεργασία με την επιβλέπουσα αρχή» λέει η διοικήτρια του Νοσοκομείου Ελένη Κανταράκη, εκτιμώντας ότι το έργο θα παραδοθεί στον προβλεπόμενο χρόνο τον Σεπτέμβριο του 2020 ενώ μέσα στο επόμενο δίμηνο αναμένεται να παραδοθεί στη Διοίκηση και η μελέτη για τα δυο πρώτα κτήρια του Νοσοκομείου.

Όσον αφορά τις συνθήκες μέχρι τότε στην σημερινή παθολογική η κ. Κανταράκη  αναγνώρισε ότι υπάρχουν δυσκολίες με τους ασθενείς ωστόσο όπως και το προσωπικό του Νοσοκομείου να επιδεικνύει υπομονή και συνεργασία. «Όποτε υπάρχει σοβαρό πρόβλημα αντιμετωπίζεται με διασπορά των περιστατικών στις άλλες κλινικές» λέει, ευχαριστώντας τον κόσμο για την κατανόηση.

Περισσότερα Νέα

Δωρεάν Wi-Fi αποκτά η Παρπαριά (vid)

Δωρεάν Wi-Fi αναμένεται να έχει σύντομα η Παρπαριά. Η Τοπική Κοινότητα έλαβε την πρωτοβουλία με αποτέλεσμα...

Κορονοϊός (16/1): Συνεχίζει χωρίς κρούσματα η Χίος

Σήμερα Σάββατο ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε 510 νέα κρούσματα κορονοϊού (COVID-19), εκ των οποίων 7 εντοπίστηκαν κατόπιν...

Τι θεωρεί κόστος η Δεξιά;

Του Ισίδωρου Λω, μέλους Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία Χίου: Συχνά γίνονται πολιτικές συζητήσεις και αναπτύσσονται...