Σάββατο, 11 Ιουλίου 2020
25 C
Chios

Social

ΒΙΝΤΕΟ: Ενθουσίασε το κοινό της Αθήνας η «ΟΜΝΙΑ»

Εντυπωσιακή ήταν η ανταπόκριση των θεατών αλλά και των διοργανωτών του  Πολυπολιτισμικού Φεστιβάλ της UNESCO, που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα, για την παράσταση ΟΜΝΙΑ.

Η θεατρική ομάδα «Παρασκήνιο 18» ταξίδεψε στην Αθήνα και παρουσίασε στο Άλσος Βεικου την πρωτοποριακή παράσταση εφαρμογής του εργαστηρίου της «ΟΜΝΙΑ» αποσπώντας εγκωμιαστικά σχόλια και μάλιστα ο Πρόεδρος του Ομίλου της UNESCO Πειραιώς και Νήσων απέστειλε επιστολή στην ομάδα «ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ 18» απευθύνοντας επίσημη πρόσκληση και για το επόμενο φεστιβάλ του Ομίλου.

Την ικανοποίηση όλων των μελών της ερασιτεχνικής ομάδας για το αποτέλεσμα αλλά και για την αναγνώριση της δουλειάς τους επεσήμανε τόσο η Πρόεδρος Ε. Κλαδιά όσο και ο σκηνοθέτης της παράστασης Σ.Σπυράκης.

Από την πλευρά τους οι ερασιτέχνες ηθοποιού Μ. Λεμονιάδου και Α. Περδικάρη στάθηκαν στην σημαντική εμπειρία, επισημαίνοντας ότι «ουσιαστικά κάνουμε αυτό που αγαπάμε στον ελεύθερο μας χρόνο και σε καμία περίπτωση δεν περιμέναμε αυτή την ανταπόκριση». Επόμενη παράσταση για την ΟΜΝΙΑ στο θεατράκι του 1ου Δημοτικού Βροντάδου στις 18 Σεπτεμβρίου.

Περισσότερα Νέα

Δήμαρχος Τσεσμέ: «Στόχος μας να καταστρέψουμε την μονοπωλιακή θέση της Χίου στο εμπόριο μαστίχας»

Επιμένουν στην προπαγάνδα της δήθεν παραγωγής μαστίχας οι Τούρκοι. Ο Δήμαρχος του Τσεσμέ, Εκρέμ Οράν, ανέφερε...

«Πράσινο» φως να γίνει τζαμί η Αγία Σοφία

Την απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας της Τουρκίας για την Αγία Σοφία «καλωσορίζει» ο Ρετζέπ...

Σ.Γαρρής – Α.Κουτσουράκη: Υψηλές πτήσεις με 17.925 μόρια και όνειρα για Ιατρική (vid)

Ημέρα αποτελεσμάτων η σημερινή για τους υποψηφίους των πανελλαδικών εξετάσεων που έμαθαν την βαθμολογία τους. Η...