Τρίτη, 24 Νοεμβρίου 2020
7 C
Chios

Ενισχύει με 500 ευρώ τα σωματεία ποδοσφαίρου και μπάσκετ της Χίου ο Δήμος

Συνάντηση πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Σταμάτης Κάρμαντζης με τον Πρόεδρο Κώστα Νικολαϊδη και τον Γραμματέα της ΕΠΣ Χίου, Στρατή Φεργαδιώτη, παρουσία του Αντιδημάρχου Οικονομικών, Χαράλαμπου Μπουρνιά, του Αντιδημάρχου Παιδείας & Πρόνοιας, Γιώργου Πατεριμού και των Προέδρων των Σχολικών Επιτροπών Α/Βαθμιας και Β/Βαθμιας Εκαπίδευσης, κ. Κώστα Καρατζά και Κων/νου Χατζησταμάτη.

Επίκεντρο της συζήτησης ήταν η πρόοδος των εργασιών στα γήπεδα Καλλιμασιάς και Καρδαμύλων. Τα σημαντικά αυτά έργα προχωρούν με αμείωτο ρυθμό και βρίσκονται στο τελικό στάδιο που αφορά την εγκατάσταση του εργολάβου για την ολοκλήρωση τους. Επιπλέον, ο Δήμαρχος ανακοίνωσε επίσημα ότι ο Δήμος Χίου θα ενισχύσει τα σωματεία ποδοσφαίρου και μπάσκετ του νησιού με 500 ευρώ.

Η ΕΠΣ ευχαρίστησε θερμά τον Δήμαρχο για αυτή την πρωτοβουλία, η οποία θα δώσει μία σημαντική ανάσα για την εύρυθμη λειτουργία των αθλητικών σωματείων, οι οποίες έχουν ένα πλήθος αναγκών.

Περισσότερα Νέα

Χίος Μπροστά: «Ακατανόητη η ενόχληση του Δημάρχου για μεγαλύτερη μείωση των ανταποδοτικών»

Ανακοίνωση του συνδυασμού "Χίος Μπροστά": Αδυνατούμε να καταλάβουμε την ενόχληση του Δημάρχου για την μεγαλύτερη μείωση...

«Δεν θέλουμε το υπερπλεόνασμα του Δήμου να σπαταλάται χωρίς λόγο» (vid)

Κοινή πρόταση κατέθεσαν και υπερψήφισαν στο Δημοτικό Συμβούλιο της Παρασκευής οι αντιπολιτεύσεις του Δήμου Χίου...

Συλλυπητήριο μήνυμα του Δημάρχου για την απώλεια της Μαίρης Παπακωνσταντίνου

Συλλυπητήριο μήνυμα του Δημάρχου για την απώλεια της Μαίρης Παπακωνσταντίνου: Ο Δήμαρχος Χίου κ. Σταμάτης Κάρμαντζης...