Πέμπτη, 20 Φεβρουαρίου 2020
8.3 C
Chios

Social

Ένας γνώριμος της Χίου, Συντονιστής της Ν.Ε ΣΥΡΙΖΑ Μυτιλήνης

Ο Εκπαιδευτικός Σταύρος Καραβασίλης με καταγωγή απο το Σκουτάρο, μεγαλωμένος στη Χίο, ανέλαβε το ρόλο του Συντονιστή στη Νομαρχιακή Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ, μετά την παραίτηση του Παναγιώτη Λαμπρόπουλου.

Η διαδικασία διαβούλευσης και συζήτησης εντός της Νομαρχιακής Επιτροπής του κόμματος, έχει ξεκινήσει εδώ και 3 μήνες, στο πλαίσιο της ανασυγκρότησης και ανανέωσης που πραγματοποιείται στο ΣΥΡΙΖΑ μετά τις εθνικές εκλογές του Ιουλίου.

Όπως ανέφερε ο Π. Λαμπρόπουλος η αλλαγή φρουράς έγινε με απόλυτα ομαλό τρόπο και αφού είχαν ενημερωθεί τα μέλη του κόμματος στο πλαίσιο των διεργασιών το προηγούμενο διάστημα. «Ένας κύκλος κλείνει για το ΣΥΡΙΖΑ και ξεκινά μία νέα περίοδος ανανέωσης και προσδιορισμού μέσα από νέα πρόσωπα και νέες προτάσεις.

Αναφερόμενος στο νέο ρόλο που αναλαμβάνει ο Σταύρος Καραβασίλης, σημειώνει μεταξύ άλλων ότι είναι ενεργό μέλος του κόμματος εδώ και αρκετά χρόνια. «Μετά τις εκλογές ο ΣΥΡΙΖΑ βρίσκεται σε μεταβατική πορεία και περίοδο και ο ρόλος της Τοπικής Επιτροπής έχει αυξημένες ευθύνες και αρμοδιότητες. Ένας από τους πιο σημαντικούς στόχους είναι να προετοιμάσουμε τις διαδικασίες για το συνέδριο του κόμματος που θα πραγματοποιηθεί την Άνοιξη του 2020».

αναδημοσίευση: empronet.gr

Περισσότερα Νέα

Ο Δ.Μυλωνάδης στο «Λυκαυγές ή Λυκόφως» (vid)

ΛΥΚΑΥΓΕΣ ή ΛΥΚΟΦΩΣ S04E05 ΔΗΜΗΣ ΜΥΛΩΝΑΔΗΣ https://www.youtube.com/watch?v=0Oq8o4xAwB8

Έργα οδικής ασφάλειας 140.000€ δημοπρατεί η Περιφέρεια (vid)

Δυο έργα για την οδική ασφάλεια στο νησί δημοπρατεί η Περιφερειακή ενότητα Χίου.  Πρόκειται για έργα...

Αιμοδοσία προσφοράς και αισιοδοξίας στο Πανεπιστήμιο (vid)

Με αυξημένη προσέλευση και με πολλά χαμόγελα προσήλθαν οι φοιτητές στην εθελοντική αιμοδοσία η οποία...