Τρίτη, 7 Απριλίου 2020
14 C
Chios

Social

Ένας Χιώτης στο Παλλάς

Ένας Χιώτης, ο Κωνσταντίνος Ευστρατίου, βρίσκεται ανάμεσα στους ηθοποιούς που θα συμμετάσχουν στο μιούζικαλ «Moby Dick» που παρουσιάζεται από τις 28 Φεβρουαρίου 2020 στο φημισμένο θέατρο Παλλάς στην Αθήνα.

Το μιούζικαλ «Moby Dick», βασισμένο στο μυθιστόρημα του Χέρμαν Μέλβιλ, παρουσιάζεται από τις 28 Φεβρουαρίου 2020 στο θέατρο Παλλάς, σε μουσική-λιμπρέτο Δημήτρη Παπαδημητρίου και σκηνοθεσία Γιάννη Κακλέα.

Το μιούζικαλ (λιμπρέτο και μουσική σύνθεση) του Δημήτρη Παπαδημητρίου, σε σκηνοθεσία Γιάννη Κακλέα, η συγκλονιστική ιστορία που παίρνει θεατρική μορφή, αφηγείται μια πολυεπίπεδη ιστορία που το κάνει ταυτόχρονα μια περιπέτεια που κόβει την ανάσα με μια βαθιά φιλοσοφική διάσταση.

Η σκηνοθεσία του Γιάννη Κακλέα ζωντανεύει το μιούζικαλ του Δημήτρη Παπαδημητρίου, με τη διεύθυνση μεγάλης ζωντανής ορχήστρας από τον Πάνο Βλάχο, τα σκηνικά του Μανώλη Παντελιδάκη, τα κοστούμια της Ηλένιας Δουλαδίρητις χορογραφίες της Αγγελικής Τρομπούκη, τους φωτισμούς της Στέλλας Κάλτσου,  που συνοδεύονται από τα εντυπωσιακά και καινοφανή στο ελληνικό θέατρο ολογράμματα και 3d animation του Candyshop VFX  (Ευάγγελου Κουλουκύθα) και Art Direction video υλικών του Στάθη Αθανασίου.

Περισσότερα Νέα

Κορονοϊός: Στους 81 οι θάνατοι, 77 νέα επιβεβαιωμένα κρούσματα, 1.832 συνολικά

Στους 81 πλέον οι θάνατοι από τον κορονοϊό στην Ελλάδα. Την Τρίτη ανακοινώθηκαν 77 νέα επιβεβαιωμένα...

Εξιτήριο από το Νοσοκομείο για τον 40χρονο στρατιωτικό

Εξιτήριο από το Νοσοκομείο της Χίου πήρε σήμερα Τρίτη 7 Απριλίου ο 40χρονος στρατιωτικός, που...

Εφ.Συν.: Επαναπροωθήσεις στα νησιά με ειδικές θαλάσσιες σκηνές

Η «Εφ.Συν.» φέρνει στη δημοσιότητα βέβαιες, καταγεγραμμένες περιπτώσεις επαναπροωθήσεων προσφύγων και μεταναστών από θαλάσσης προς...