Τετάρτη, 13 Νοέμβριος 2019
21.8 C
Chios
  • Αρχική
  • Αθλητισμός

Social

Ένας Χιώτης στο Δ.Σ. της ΠΑΕ ΑΕΚ

Αλλαγές προέκυψαν στη σύνθεση του διοικητικού συμβουλίου της ΠΑΕ ΑΕΚ.

Αυτές έχουν να κάνουν με την αναβάθμιση του Αλέξη Αλεξίου σε Β’ αντιπρόεδρο, ενώ μέλος του Δ.Σ. είναι πλέον ο Χιώτης, Ιωάννης Τσούτσας.

Συγκεκριμένα,

Πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου είναι ο Ευάγγελος Ασλανίδης, Α’ αντιπρόεδρος και CEO ο Μηνάς Λυσάνδρου, Β’ αντιπρόεδρος ο Αλέξης Αλεξίου και μέλη οι Στέργιος Γαντζούλας και Ιωάννης Τσούτσας.

Ποιος είναι ο Γιάννης Τσούτσας:

Γεννήθηκε στη Χίο. Ο παππούς του Νίκος Πετρίδης ήταν παπάς και δάσκαλος με έντονη αντιστασιακή δράση κατά των Τούρκων. Πέθανε σε ηλικία 107 ετών. Ολοκλήρωσε τις εγκύκλιες σπουδές του το 1977 στη Σχολή ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΣΤΑΥΡΙΑΝΟΥ. Ακολούθησαν σπουδές στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Ρώμης, απ’ όπου αποφοίτησε το 1990. Έλαβε την ειδικότητα του Ειδικού Παθολόγου στο Τζάννειο Νοσοκομείο.

Ίδρυσε ιδιωτικό ιατρείο στο Κερατσίνι. Διετέλεσε ιατρός στην Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Πειραιά για 10 χρόνια. Από το 1977 ασχολείται με τα κοινά. Η πρώτη του σημαδιακή επαφή με την πολιτική υπήρξε η γνωριμία του με τον Ανδρέα Παπανδρέου, ιδρύτη του ΠΑ.ΣΟ.Κ. Ως φοιτητής διετέλεσε για τέσσερα έτη πρόεδρος του Συλλόγου Ελλήνων Φοιτητών της Πεσκάρα στην Ιταλία. Από το 2000 ασχολείται με τα κοινά σε τοπικό επίπεδο.

Το 2000 εξελέγη δημοτικός σύμβουλος επί δημαρχίας Δ. Σαράφογλου και διετέλεσε αντιδήμαρχος Κοινωνικής Μέριμνας. Το 2004 και το 2010 εξελέγη πρώτος σε σταυρούς δημοτικός σύμβουλος. Σήμερα είναι πρόεδρος της Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Πολιτισμού. Η επιχείρηση έχει έντονη δράση στο Κερατσίνι. Η Δημοτική Επιχείρηση Πολιτισμού και Αναψυχής Κερατσινίου – ΔΕΠΑΚ ιδρύθηκε το 1992 και το 2008 μετονομάστηκε σε Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Πολιτισμού Κερατσινίου – ΔΗ.Κ.Ε.ΠΟ.Κ. Σκοπός της είναι η πολιτιστική ανάπτυξη και η αναζωογόνηση της πόλης. Η συμβολή της στην πολιτιστική ανάπτυξη της περιοχής έρχεται να επισφραγίσει την άποψη ότι οι δημοτικές επιχειρήσεις μπορούν να αποτελέσουν ένα ευέλικτο εργαλείο των ΟΤΑ θέτοντας σε τροχιά ανάπτυξης της κοινωνικές τους δραστηριότητες.

Έχει έντονη, μάχιμη πολιτική δράση, δίνοντας έμφαση στη νέα γενιά. Είναι της πεποιθήσεως ότι όποιος ασχολείται με την πολιτική πρέπει να έχει όραμα, διάθεσή και αγάπη για εκείνη.

Τιμήθηκε από την Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Πειραιά για την 10ετή προσφορά του ως ιατρός.

Περισσότερα Νέα

Συνεχίζει ο Α.Χατζελένης στο τιμόνι του ΠΕΣ/ΑΕΝ

Στις 9/11 το απερχόμενο Διοικητικό Συμβούλιο του ΠΕΣ/ΑΕΝ κατόπιν πρόσκλησης του πρόεδρου Χατζελένη Αργύρη στην...

Διήμερο επετειακών εκδηλώσεων για τη μάχη του Αίπους

Ο Φιλοπρόοδος Όμιλος Βροντάδου σε συνεργασία με την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου διοργανώνουν επετειακές εκδηλώσεις της...

Τελετή υποδοχής πρωτοετών σπουδαστών στην ΑΕΝ Οινουσσών

Τελετή υποδοχής των νέων σπουδαστών/τριών  ακαδημαϊκού έτους 2019-2020 θα πραγματοποιηθεί στην Ακαδημία Εμπορικού Ναυτικού Οινουσσών...