Social

Έκρυβαν χασίς και κοκαΐνη σε εγκαταλελειμμένο κτήριο – Δυο συλλήψεις

Κατά τη διάρκεια συντονισμένης αστυνομικής επιχείρησης, συνελήφθησαν χθες (13-04-2025) στη Χίο, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Χίου, -2- ημεδαποί, οι οποίοι είχαν κρύψει σε καβάτζα, σημαντική ποσότητα ναρκωτικών.

Ειδικότερα οι αστυνομικοί, μετά από κατάλληλη αξιολόγηση και αξιοποίηση στοιχείων, εντόπισαν κρυμμένες σε καβάτζα εγκαταλελειμμένου κτιρίου, σε περιοχή της νοτιοανατολικής Χίου, νάιλον συσκευασίες που περιείχαν, ακατέργαστη κάνναβη (χασίς), βάρους -517- γραμμαρίων περίπου και κοκαΐνη βάρους -2- γραμμαρίων, καθώς και ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, τα ναρκωτικά και τη ζυγαριά είχαν αποκρύψει εκεί, οι συλληφθέντες.

Από την περαιτέρω διερεύνηση της υπόθεσης προέκυψε ότι, τα ναρκωτικά προορίζονταν για διάθεση σε τρίτους έναντι χρηματικής αμοιβής.

Η ποινική δικογραφία που σχηματίστηκε, περιλαμβάνει τα αδικήματα της κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών.

Οι ναρκωτικές ουσίες, η ζυγαριά καθώς και -2- κινητά των δραστών κατασχέθηκαν, ενώ το προανακριτικό έργο διενήργησε το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Χίου.

Περισσότερα Νέα

4 μήνες φυλάκιση με τριετή αναστολή στον Δ.Φραγκομίχαλο

Μετά από πολύωρη δίκη, το τριμελές Πλημμελειοδικείο Χίου έκρινε ένοχο τον Επιθεωρητή Εργασίας, Δημήτρη Φραγκομίχαλο,...

«Το οικόσημό μας»: Δημιουργικό εργαστήρι για όλη την οικογένεια στο Μουσείο Μαστίχας Χίου

Το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς, με αφορμή τη Διεθνή Ημέρα Εραλδικής (10/6), οργανώνει δημιουργικό εργαστήρι,...

«Η Κόμισσα της Φάμπρικας» στα Νένητα

"Η ΚΟΜΙΣΣΑ ΤΗΣ ΦΑΜΠΡΙΚΑΣ" , η εξαιρετική κωμωδία των Ασημάκη Γιαλαμά και Κώστα Πρετεντέρη,  ζωντανεύει...