Σάββατο, 11 Ιουλίου 2020
27 C
Chios

Social

Εκπτωτική καμπάνια από τον Φορέα τουρισμού για τους επισκέπτες του νησιού (vid)

Κάλεσμα στους επαγγελματίες της Χίου να ενταχθούν δωρεάν στην ειδική πλατφόρμα

Κάλεσμα στους επαγγελματίες του νησιού να πλαισιώσουν τη νέα  προσπάθεια που ξεκινά ο Ιδιωτικός φορέας του νησιού απεύθυναν τα μέλη του φορέα στα πλαίσια συνέντευξης τύπου που παραχώρησαν την Τετάρτη.

Ειδικότερα ο φορέας ξεκινά μια εκπτωτική καμπάνια υπο τον τίτλο Chios Visitors Discount, παρέχοντας έκπτωση 15% σε κάθε επισκέπτη της Χίου που παραμένει στο νησί τουλάχιστον 4 ημέρες. Η καμπάνια γίνεται διαδικτυακά στην ειδική πλατφόρμα που υπάρχει στην ιστοσελίδα του φορέα τουρισμού και σε πρώτη φάση καλούνται όλοι οι επαγγελματίες να συμμετάσχουν στην προσπάθεια καταχωρώντας τα στοιχεία και την επωνυμία τους  στον σύνδεσμο https://chios-greece.gr/gr/pages/eggrafi-stis-ekptoseis .

«Η συμμετοχή για τους επαγγελματίες είναι δωρεάν και είναι καλό να συμμετάσχουν όσο το δυνατόν περισσότεροι, από καφέ και εστιατόρια μέχρι εμπορικά καταστήματα» ανέφερε ο Κ.Μούνδρος, ενώ η Αντιγόνη Μαϊστράλη επεσήμανε ότι  η συγκεκριμένη πρωτοβουλία είχε σχεδιαστεί στην προ κορονοϊού εποχή.

Στόχος του φορέα είναι να αναλάβει πρωτοβουλίες για  την προβολή και την προώθηση της Χίου και στο πλαίσιο αυτό, σύμφωνα με τον Πρόεδρο του Α.Νεαμονίτη, έχουν γίνει βήματα, ιδίως μέσω  των μέσων κοινωνικής δικτύωσης,  όπου η Χίος και  η πρωτοβουλία #yourchios παρουσιάζεται σαν μια καλή πρακτική προώθησης του προορισμού.

Περισσότερα Νέα

Δήμαρχος Τσεσμέ: «Στόχος μας να καταστρέψουμε την μονοπωλιακή θέση της Χίου στο εμπόριο μαστίχας»

Επιμένουν στην προπαγάνδα της δήθεν παραγωγής μαστίχας οι Τούρκοι. Ο Δήμαρχος του Τσεσμέ, Εκρέμ Οράν, ανέφερε...

«Πράσινο» φως να γίνει τζαμί η Αγία Σοφία

Την απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας της Τουρκίας για την Αγία Σοφία «καλωσορίζει» ο Ρετζέπ...

Σ.Γαρρής – Α.Κουτσουράκη: Υψηλές πτήσεις με 17.925 μόρια και όνειρα για Ιατρική (vid)

Ημέρα αποτελεσμάτων η σημερινή για τους υποψηφίους των πανελλαδικών εξετάσεων που έμαθαν την βαθμολογία τους. Η...