Social

Εκλογές στον Σύλλογο Τριτέκνων Χίου

Τα μέλη του Συλλόγου Γονέων Τριών Τέκνων Περιφερειακής Ενότητας Χίου με τον διακριτικό τίτλο «Παναγία Νεαμονήτισσα» καλούνται την Κυριακή 17 Απριλίου 2022 και ώρα 10:00 π.μ. στο γραφείο του συλλόγου Ευρετής 4Α στο Βαρβάσι για την διεξαγωγή της Γενικής Συνέλευσης. Εκ της Γενικής αυτής Συνέλευσης θα εκλεγεί τριμελές προεδρείο και τριμελής εφορευτική επιτροπή για τη διενέργεια εκλογών προς ανάδειξη νέου διοικητικού συμβουλίου (Δ.Σ.), ελεγκτικής επιτροπής και εκπροσώπων στην Ομοσπονδία Πολυμελών Οικογενειών με Τρία Τέκνα Ελλάδας (ΟΠΟΤΤΕ).

Σε περίπτωση που δεν συμπληρωθεί εκ του καταστατικού η απαιτούμενη απαρτία, θα επαναληφθεί νέα Γενική Συνέλευση στις 10:30 π.μ. Δικαίωμα ψήφου έχει ένας εκ των δύο γονέων κάθε τρίτεκνης οικογένειας υπό την προϋπόθεση ότι είναι ταμειακώς τακτοποιημένος. Η εκλογική διαδικασία (ψηφοφορία) θα ξεκινήσει στις 11:00 π.μ. και θα λήξει στις 3:00 μ.μ. Αιτήσεις υποψηφιότητας θα γίνονται δεκτές έως και Σάββατο 2 Απριλίου 2022 στον σύλλογό μας με γραπτή αίτηση.

Πρέπει να δείξουμε το μέγεθος και τη διάθεση για ακόμα μεγαλύτερες διεκδικήσεις, ώστε να πετύχουμε όσα μας αξίζουν. Ελάτε όλοι να εγγραφείτε !!!

Εκ του Δ.Σ. και του προέδρου, Γιαμά Αργύρη.

Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2271080711, Δευτέρα 12.00 – 14.00, Τετάρτη 17.30 – 20.30 και Σάββατο 10.00 – 13.00.

Περισσότερα Νέα

Στη Χίο οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές του Απόλλωνα Αθηνών για φιλικό αγώνα για καλό σκοπό

Ο Παγχιακός Σύλλογος Ατόμων με Αναπηρία σε συνεργασία με τους Παλαίμαχους Ποδοσφαιριστές Χίου και το...

ΠΕΣΝΑΤ Χίου: Γενική συνέλευση την Τρίτη 15/9

Η ΠΕΣ ΝΑΤ καλεί τα Μέλη, Συναδέλφους και χήρες συναδέλφων στην Γενική Συνέλευση που θα...

Ξεκινά ο τρίτος ψεκασμός για τον δάκο – Αναλυτικά το πρόγραμμα

Η Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας & Αλιείας Π.Ε.Χίου ,Τμήμα Ποιοτικού & Φυτοϋγειονομικού Ελέγχου γνωρίζει ότι από...