Παρασκευή, 3 Απριλίου 2020
12 C
Chios

Social

Εγγραφές στο Χιώτικο Όμιλο Μπρίτζ

Την φετινή χρονιά η παρέα του Χιώτικου Ομίλου Μπριτζ μεγάλωσε … δημιουργήθηκαν νέες φιλίες και όμορφες αναμνήσεις από τα Πρωταθλήματα Μπριτζ που συμμετείχε σε όλη την Ελλάδα με πιο έντονες αυτές στην Μυτιλήνη τον Ιούλιο που μας πέρασε. Πλούσιο όμως σε δραστηριότητες πρόκειται να είναι και το 2020 για τους αθλητές και τους νέους μαθητές του Ομίλου μας αφού το άθλημά μας συνδυάζει διακοπές και αγώνες μπριτζ .

Οι πρώτοι νέοι αθλητές που θα ανταποκριθούν στο κάλεσμα του Χιώτικου Ομίλου Μπριτζ θα συναντηθούν την Τετάρτη 09 Οκτωβρίου στις 7:00 το απόγευμα ημέρα έναρξης των μαθημάτων ταυτόχρονα με τους μαθητές των υπολοίπων 73 Ομίλων σε όλη τη χώρα. Η Ελληνική Ομοσπονδία Μπριτζ σήμερα έχει περισσότερα από 9.000 ενεργά μέλη-αθλητές ανά την Ελλάδα, ενώ ο στόχος είναι σύντομα ο αριθμός να αυξηθεί, ξεπερνώντας τα 10.500 μέλη.

Μην διστάζετε  και εσείς …. να γνωρίσετε το Μπριτζ που αποτελεί  ενα αναγνωρισμένο πνευματικό άθλημα ενταγμένο στη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού από το 1975 και ένα κώδικα επαφής και επικοινωνίας με εκατομμύρια ανθρώπους σ’ όλο τον κόσμο , μέσο δημιουργίας νέων γνωριμιών και φίλων….Το σίγουρο είναι ότι θα παιζετε Μπριτζ μιά ζωή …..

 Ελάτε να το γνωρίσετε στην αίθουσα του ΚΑΠΗ Δήμου Χίου επί της οδού Πολυτεχνείου ,είσοδος από Μαξίμου (πλησίον supermarket «ΧΑΡΑ»), από 09 Οκτωβρίου και κάθε Τετάρτη στις 7.00 το απόγευμα και αισθανθείτε τις συγκινήσεις του παιχνιδιού από την πρώτη στιγμή παίζοντας με τους συναθλητές σας.

Πληροφορίες στα τηλέφωνα : 6945723387 – 6934777792

Περιμένουμε λοιπόν νέα μέλη με σκοπό την αύξηση της οικογένειας του αγωνιστικού μπριτζ. Δώστε τέλος στη μοναχική ζωή, γνωρίστε έναν καινούριο κόσμο!

Περισσότερα Νέα

Καθαρισμός και αποκομιδή απορριμμάτων πέριξ της ΒΙΑΛ

Συνεργείο της Διεύθυνσης Καθαριότητας και Ανακύκλωσης, συνεχίζει την Παρασκευή τον καθαρισμό και την αποκομιδή απορριμμάτων...

Κορονοϊός: Τα δέκα νέα μέτρα που δρομολογεί η κυβέρνηση για τον περιορισμό της κυκλοφορίας

Είναι θέμα χρόνου να ανακοινωθούν από την ελληνική κυβέρνηση πιο αυστηρά μέτρα απέναντι στα αιτήματα...

Το ορεινό χωριό Λεπτόποδα, ένα από τα βορειότερα της Χίου (pics & vid)

Το χωριό Λεπτόποδα βρίσκεται στη Βόρεια Χίο σε απόσταση 55 χλμ από την πόλη. Είναι...