Τετάρτη, 19 Φεβρουαρίου 2020
9.8 C
Chios

Social

Εγγραφές στο Χιώτικο Όμιλο Μπρίτζ

Την φετινή χρονιά η παρέα του Χιώτικου Ομίλου Μπριτζ μεγάλωσε … δημιουργήθηκαν νέες φιλίες και όμορφες αναμνήσεις από τα Πρωταθλήματα Μπριτζ που συμμετείχε σε όλη την Ελλάδα με πιο έντονες αυτές στην Μυτιλήνη τον Ιούλιο που μας πέρασε. Πλούσιο όμως σε δραστηριότητες πρόκειται να είναι και το 2020 για τους αθλητές και τους νέους μαθητές του Ομίλου μας αφού το άθλημά μας συνδυάζει διακοπές και αγώνες μπριτζ .

Οι πρώτοι νέοι αθλητές που θα ανταποκριθούν στο κάλεσμα του Χιώτικου Ομίλου Μπριτζ θα συναντηθούν την Τετάρτη 09 Οκτωβρίου στις 7:00 το απόγευμα ημέρα έναρξης των μαθημάτων ταυτόχρονα με τους μαθητές των υπολοίπων 73 Ομίλων σε όλη τη χώρα. Η Ελληνική Ομοσπονδία Μπριτζ σήμερα έχει περισσότερα από 9.000 ενεργά μέλη-αθλητές ανά την Ελλάδα, ενώ ο στόχος είναι σύντομα ο αριθμός να αυξηθεί, ξεπερνώντας τα 10.500 μέλη.

Μην διστάζετε  και εσείς …. να γνωρίσετε το Μπριτζ που αποτελεί  ενα αναγνωρισμένο πνευματικό άθλημα ενταγμένο στη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού από το 1975 και ένα κώδικα επαφής και επικοινωνίας με εκατομμύρια ανθρώπους σ’ όλο τον κόσμο , μέσο δημιουργίας νέων γνωριμιών και φίλων….Το σίγουρο είναι ότι θα παιζετε Μπριτζ μιά ζωή …..

 Ελάτε να το γνωρίσετε στην αίθουσα του ΚΑΠΗ Δήμου Χίου επί της οδού Πολυτεχνείου ,είσοδος από Μαξίμου (πλησίον supermarket «ΧΑΡΑ»), από 09 Οκτωβρίου και κάθε Τετάρτη στις 7.00 το απόγευμα και αισθανθείτε τις συγκινήσεις του παιχνιδιού από την πρώτη στιγμή παίζοντας με τους συναθλητές σας.

Πληροφορίες στα τηλέφωνα : 6945723387 – 6934777792

Περιμένουμε λοιπόν νέα μέλη με σκοπό την αύξηση της οικογένειας του αγωνιστικού μπριτζ. Δώστε τέλος στη μοναχική ζωή, γνωρίστε έναν καινούριο κόσμο!

Περισσότερα Νέα

Ο Δ.Μυλωνάδης στο «Λυκαυγές ή Λυκόφως» (vid)

ΛΥΚΑΥΓΕΣ ή ΛΥΚΟΦΩΣ S04E05 ΔΗΜΗΣ ΜΥΛΩΝΑΔΗΣ https://www.youtube.com/watch?v=0Oq8o4xAwB8

Έργα οδικής ασφάλειας 140.000€ δημοπρατεί η Περιφέρεια (vid)

Δυο έργα για την οδική ασφάλεια στο νησί δημοπρατεί η Περιφερειακή ενότητα Χίου.  Πρόκειται για έργα...

Αιμοδοσία προσφοράς και αισιοδοξίας στο Πανεπιστήμιο (vid)

Με αυξημένη προσέλευση και με πολλά χαμόγελα προσήλθαν οι φοιτητές στην εθελοντική αιμοδοσία η οποία...