Δευτέρα, 6 Ιουλίου 2020
30 C
Chios

Social

Δυο σημαντικές διοργανώσεις και εκλογές για το Chiosrunning (vid)

Δυναμικά μπαίνει ο Μάρτης για τα μέλη και τους φίλους του Chiosrunning με  σημαντικές διοργανώσεις αλλά και με αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου διοικητικού συμβουλίου. Έτσι το Σάββατο 7 Μαρτίου στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου προγραμματίζεται γενική συνέλευση και εκλογές για την ανάδειξη νέου συμβουλίου.

Μια μέρα αργότερα στις 8 Μαρτίου πραγματοποιείται ο καθιερωμένος αγώνας μόνο για γυναίκες, περπάτημα ή τρέξιμο 5χλμ στο κέντρο της Πόλης με τις συμμετοχές να είναι ήδη αρκετές.

Τέλος τα μέλη του Chiosrunning ετοιμάζουν κάτι νέο και ειδικότερα τον πρώτο αγώνα βουνού που θα πραγματοποιηθεί στις 26 Απριλίου στην περιοχή των Καρυών, με τον σύλλογο να φιλοδοξεί να βάλει τη διοργάνωση αυτή στο αθλητικό ημερολόγιων των δρομέων σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Μάλιστα για την καλύτερη διοργάνωση του αγώνα αυτού το Chiosrunning ζητά τη στήριξη εθελοντών ώστε να βοηθήσουν στην σημαντική διοργάνωση.

Περισσότερα Νέα

Πανελλαδικές: Την Παρασκευή η ανακοίνωση των βαθμολογιών

Την ερχόμενη Παρασκευή, 10 Ιουλίου 2020, πρόκειται να αναρτηθούν οι βαθμολογίες των υποψηφίων των ΓΕΛ...

Συνελήφθη αλλοδαπός με καταδικαστική απόφαση για κλοπή

Στη σύλληψη ενός αλλοδαπού προχώρησαν την Κυριακή αστυνομικοί της Ομάδας Πρόληψης και καταστολής της Εγκληματικότητας...

Τάμπλετ στους μαθητές του Δημοτικού Οινουσσών από την ΕΛΠΕ

Σε μια σημαντική δωρεά προχωρά η εταιρεία ΕΛΠΕ (Ελληνικά Πετρέλαια) καθώς προσφέρει ένα τάμπλετ σε...