Πέμπτη, 12 Δεκέμβριος 2019
10.5 C
Chios
  • Αρχική
  • Πολιτισμός

Social

Διήμερο εκδηλώσεων με πεζοπορική ομιλία και ντοκιμαντέρ των καλοκαιρινών του αποδράσεων από τον ΦΟΒ

Ο Φιλοπρόοδος Όμιλος Βροντάδου διοργανώνει και σας προσκαλεί το διήμερο 7 και 8 Δεκεμβρίου 2019 στην αίθουσα του στις ακόλουθες εκδηλώσεις:

 

Σάββατο 7 Δεκεμβρίου, ώρα 7.00μ.μ.

Συνδιοργάνωση με το Τοπικό Συμβούλιο Βροντάδου

Ο πεζοπόρος-ορειβάτης-ερευνητής πεδίου και πρόεδρος του Σωματείου «Φίλοι των μονοπατιών της Χίου» Γεώργιος Χαλάτσης μας ξεναγεί στο μαγικό κόσμο των μονοπατιών του Βροντάδου κάνοντάς μας μάθημα Πατριδογνωσίας,  ενημερώνοντάς μας παράλληλα για τα μυστικά και τα οφέλη της πεζοπορίας. Πέτρινα μονοπάτια, μνημεία αγροτικής και ποιμενικής ζωής, υπέροχα τοπία ξεχασμένοι κόσμοι απόδρασης τόσο κοντινοί σε μας θα μας αποκαλυφθούν σε μία μοναδική εκδήλωση που σε επόμενη ημερομηνία θα συνδυαστεί και με επιλεγμένη πεζοπορική διαδρομή.

Κυριακή 8 Δεκεμβρίου, ώρα 6.00μ.μ.

Ο Νικόλαος Γεωργούλης συνοδοιπόρος στις περισσότερες καλοκαιρινές εκδρομές του Φ.Ο.Β. καταγράφει, φωτογραφίζει και βιντεοσκοπεί στιγμές από τις καλοκαιρινές μας αυτές εξορμήσεις και μας τις παρουσιάζει με τη μορφή ντοκιμαντέρ. Η φετινή μας εκδρομή ήταν στη γη του Πόντου 26 με 31 Αυγούστου 2019. Επειδή την περίοδο αυτή οργανώθηκαν και άλλες εκδρομές στον Πόντο καλούμε όλους αυτούς τους Χιώτες  εκδρομείς να γευθούν μαζί μας και να ξαναζήσουν  όμορφες στιγμές από το προσκύνημα αυτό, σε τόπους μνήμης και όχι λησμονιάς.

Περισσότερα Νέα

Εορταστικό ωράριο από την Τρίτη με δυο Κυριακές ανοικτά

Σε ισχύ μπαίνει από την ερχόμενη Τρίτη  17 Δεκεμβρίου το εορταστικό ωράριο λειτουργίας των καταστημάτων,...

Οι Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις της εθελοντικής ομάδας ΘΑΛίΑ για την Τρίτη Ηλικία

Ένα πλέγμα στοχευμένων και ευαισθητοποιημένων δράσεων περιλαμβάνουν οι Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις της εθελοντικής ομάδας ΘΑΛίΑ για...

«Περιφερειάρχης και Δήμαρχοι προκήρυξαν αργία για το Βόρειο Αιγαίο» (vid)

«Το Νομαρχιακό τμήμα της ΑΔΕΔΥ είναι πάντα υπέρ των απεργιών αλλά όχι των αργιών» δηλώνει...