Σάββατο, 11 Ιουλίου 2020
25 C
Chios

Social

Διαδικτυακό σεμινάριο για «Διαφήμιση, Προβολή & Προώθηση για Ιδιοκτήτες E-shop»

Διοργανώνει το Επιμελητήριο Χίου

Την διεξαγωγή διαδικτυακού σεμιναρίου με τίτλο «Διαφήμιση, Προβολή & Προώθηση για Ιδιοκτήτες E-shop» ανακοινώνει το Επιμελητήριο Χίου.

Στόχος του προγράμματος είναι οι επιχειρήσεις μέλη μας που δραστηριοποιούνται στο ηλεκτρονικό εμπόριο,  να ενημερωθούν σχετικά με τις νέες τάσεις αλλά και τα σύγχρονα εργαλεία προώθησης των on-line πωλήσεων, να εξελίξουν, να ανανεώσουν και να ενισχύσουν την ηλεκτρονική τους παρουσία μέσω σύγχρονων προωθητικών ενεργειών με στόχο την αύξηση των ηλεκτρονικών πωλήσεων.

Το σεμινάριο θα διεξαχθεί την Τετάρτη 15 Ιουλίου 2020 και ώρα 18:00 και θα είναι διάρκειας 2 ωρών.

Η υλοποίηση του σεμιναρίου θα πραγματοποιηθεί μέσω της διαδικτυακής πλατφόρμας “ZOOM” (www.zoom.us) σε πραγματικό χρόνο, καλύπτοντας όλη τη θεματολογία με ερωτήσεις – απαντήσεις και διαδραστικές ασκήσεις.

Θεματολογία σεμιναρίου:

– Πώς να αξιολογήσω το ηλεκτρονικό μου κατάστημα; – Πώς να εντοπίσω τα κοινά-στόχους και με ποιες μορφές διαφήμισης να τα προσεγγίσω; – Google AdWords, Facebook ads, Instagram ads. Ποιες οι ομοιότητες και ποιες οι διαφορές και πώς να επιλέξω πλατφόρμα; – Ολοκλήρωση παραγγελίας και εγκατάλειψη καλαθιού (ποια τα βασικά βήματα, τι να προσέξω και πώς διαβάζω τα αποτελέσματα) – Κανάλια πωλήσεων. Πώς οργανώνω αυτοματοποιημένα κανάλια στόχευσης πελατών και πώς να δημιουργώ προστιθέμενες και συνδυασμένες πωλήσεις; – Affiliate sales. Πωλήσεις μέσω αντιπροσώπων. Δυνατότητες προγράμματα και προμήθειες προς τρίτους. – Πώς αξιοποιώ τα social media για προβολή των προϊόντων/υπηρεσιών μου? – Τι είναι η ηθική δωροδοκία, και πώς με βοηθά να κερδίζω περισσότερους πελάτες. Δημιουργία πιστών πελατών. – Remarketing/Retargeting: Επανα-στόχευση πελατών. Πως τους αναγνωρίζουμε, πως τους στοχεύουμε? Τι είναι το διαφημιστικό pixel και σε τι χρησιμεύει;

Οι επιχειρήσεις-μέλη μας που ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν το διαδικτυακό σεμινάριο θα πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή έως την Παρασκευή 10 Ιουλίου στην κ. Αγγελική Αθηναίου (τηλ. 2271044524, email. [email protected])

Το σεμινάριο διατίθεται δωρεάν για τα ταμειακώς ενήμερα μέλη μας.

Περισσότερα Νέα

Δήμαρχος Τσεσμέ: «Στόχος μας να καταστρέψουμε την μονοπωλιακή θέση της Χίου στο εμπόριο μαστίχας»

Επιμένουν στην προπαγάνδα της δήθεν παραγωγής μαστίχας οι Τούρκοι. Ο Δήμαρχος του Τσεσμέ, Εκρέμ Οράν, ανέφερε...

«Πράσινο» φως να γίνει τζαμί η Αγία Σοφία

Την απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας της Τουρκίας για την Αγία Σοφία «καλωσορίζει» ο Ρετζέπ...

Σ.Γαρρής – Α.Κουτσουράκη: Υψηλές πτήσεις με 17.925 μόρια και όνειρα για Ιατρική (vid)

Ημέρα αποτελεσμάτων η σημερινή για τους υποψηφίους των πανελλαδικών εξετάσεων που έμαθαν την βαθμολογία τους. Η...