Παρασκευή, 7 Αυγούστου 2020
27 C
Chios

Social

Δεξίωση προς τιμήν των Ναυτικών & των Οικογενειών τους στο «Ίδρυμα Μ.Τσάκος»

Σε μια ιδιαιτέρως ζεστή και οικογενειακή ατμόσφαιρα, ο Όμιλος Εταιριών Τσάκου παρέθεσε δεξίωση προς τιμήν των Ναυτικών και των Οικογενειών τους στις εγκαταστάσεις του στη Χίο, παρουσία του Καπτ. Παναγιώτη Ν. Τσάκου και στελεχών της Διαχειρίστριας Εταιρίας “Tsakos Columbia Shipmanagement”.

Άνω των 130 Ναυτικών με τις οικογένειές τους μοιράστηκαν όμορφες στιγμές, ακούγοντας μελωδίες του Μάνου Χατζηδάκη από Χιώτικο μουσικό συγκρότημα.

Ο Καπτ. Παναγιώτης Ν. Τσάκος, με μεγάλη χαρά και συγκίνηση, είχε κατ’ ιδίαν συζητήσεις με όλους τους συναδέλφους Ναυτικούς του και τις Οικογένειές τους σε μια ιδιαιτέρως φιλική και ευχάριστη βραδιά.

Στην ιδιαίτερη αυτή βραδιά, δόθηκε η ευκαιρία να συζητηθούν οι αξίες και οι αρχές του Ομίλου Τσάκου, οι οποίες έχουν ως κύριο άξονα την αναγνώριση της προσφοράς των Ναυτικών μας και ειδικότερα όσων κατάγονται από την ναυτομάνα Χίο, στην πεντηκοταετή ανάπτυξη του Ομίλου.

Περισσότερα Νέα

Στα όριά του το Σκυλίτσειο: Κινδυνεύει να μείνει με 2 ακτινολόγους, 1 αναισθησιολόγο και 1 εντατικολόγο (vid)

Σχεδόν δραματική είναι η κατάσταση στο Ακτινολογικό του Νοσοκομείου καθώς πλέον έχουν μείνει μόνο 3...

Στη δομή-καραντίνα και εν αναμονή των τεστ για τον κορονοϊό οι 23 Τούρκοι που ζήτησαν πολιτικό άσυλο (vid)

Στο περιστατικό με την άφιξη 23 Τούρκων και των 2 διακινητών στον Βροντάδο που ζήτησαν...

Ορκίστηκε για τη νέα της θητεία η Ε.Κανταράκη

Πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη η ορκωμοσία της Διοικήτριας του Γενικού Νοσοκομείου Χίου «Σκυλίτσειο» κας Ελένης Κανταράκη,...