Social

ΔΕΥΑΧ: Καθαρίζονται αγωγοί αποχέτευσης και αντλιοστάσια (vid)

Σε εξέλιξη είναι ο καθαρισμός των αγωγών και των αντλιοστασίων με ειδικά αποφρακτικά οχήματα από εξειδικευμένη εταιρεία που αναδείχθηκε μετά απο διαγωνιστική διαδικασία.

Σύμφωνα με τον Π.Μανωλάκη είναι η πρώτη φάση  αυτής της διαδικασίας με τις εργασίες   να ολοκληρώνονται το επόμενο διήμερο.

Όπως είπε ο ίδιος τόσο εκταταμένος καθαρισμός είχε πολλά χρόνια να γίνει ενώ εκτιμάται ότι με αυτόν θα αποφευχθούν προβλήματα με φραγμένα δίκτυα αλλά και δυσοσμιες.

Αξίζει να σημειωθεί οτι οι εργασίες γίνονταν βραδινές ώρες ωστε να υπάρχει η μικρότερη δυνατή ταλαιπωρία των πολιτών.

Περισσότερα Νέα

Η πανήγυρη του Ιερού Ναού Κοιμήσεως Θεοτόκου Τρουλλωτής

Ο Ιερός Ναός Κοιμήσεως Θεοτόκου Τρουλλωτής τιμά την Κοίμηση της Θεοτόκου. Πρόγραμμα εορτασμού:  

Πανηγυρίζει ο Ι.Ν. Κοιμήσεως Θεοτόκου Καλλιμασιάς

Το Σάββατο 15 Αυγούστου 2026 πανηγυρίζει με εκκλησιαστική μεγαλοπρέπεια και λαμπρότητα, την ετήσιά του εορτή...

Το πρόγραμμα ψεκασμών για τον δάκο της ελιάς

Η Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας & Αλιείας Π.Ε.Χίου ,Τμήμα Ποιοτικού & Φυτοϋγειονομικού Ελέγχου γνωρίζει ότι από...