ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕ Ο ΚΑΝΑΡΗΣ – ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ ΑΠΟ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ
Μήνυμα προς τη Διοίκηση του Κανάρη, ότι πρόθεση του είναι να συζητήσει πρώτα μαζί τους για το σχεδιασμό της νέας χρονιάς, έστειλε μιλώντας στην «Πατρίδα» ο προπονητής της ομάδας των Νενήτων, Μανώλης Παπαδόπουλος.
«Δεν με πειράζει καθόλου αν θα είμαι προπονητής ομάδας τοπικού πρωταθλήματος», είπε ο πρώην παίκτης και προποντής της ΑΕΚ, «εγω αξιολογώ προοπτικές, καλό κλίμα και σοβαρούς παράγοντες, γιατί το ποδόσφαιρο πάσχει απο παράγοντες», συμπλήρωσε.
Κατα τα λοιπά, η ήττα 0-1 του Κανάρη απο το εξαιρετικό Λουτράκι, με ένα γκολ στο πρώτο 20λεπτο, ήρθε δίκαια αυτή τη φορά, όπως άλλωστε παραδέχθηκε και ο κοουτς των κίτρινων, καθιστώντας, έτσι, σχεδόν βέβαια την παραμονή του στη Γ’ Εθνική.
Ο προπονητής της Πελοποννησιακής ομάδας, Νίκος Μεσολόγγης, δεν πρωτοτύπησε σε σχέση με το σύνολο σχεδόν των συναδέλφων του που έρχονται ως αντίπαλοι στη Χίο, αφού και αυτός έπλεξε το εγκώμιο του Κανάρη, ως ομάδα αξιόμαχη, που κτυπά όλα τα παιχνίδια, τονίζοντας μάλιστα, ότι το προηγούμενο Σάββατο στη Σπάρτη, στο παιχνίδι που και ο ίδιος παρακολούθησε, η χιώτικη ομάδα έχασε αδίκως απο την πρωτοπόρο του βαθμολογικού πίνακα.

