Τετάρτη, 29 Νοεμβρίου 2023
19.9 C
Chios

Social

Δ.Σ: Διαφωνεί με την κατάργηση του τομέα οικονομίας στο ΕΠΑΛ Καρδαμύλων (vid)

Αντίθετο με την πρόταση για κατάργηση του τομέα οικονομίας του ΕΠΑΛ Καρδαμύλων είναι το δημοτικό συμβούλιο Χίου που στη χθεσινή του συνεδρίαση συζήτησε το θέμα για τις αλλαγές στις  το έτος 2023- 2024.

Όπως ανέφερε ο πρόεδρος της δευτεροβάθμιας σχολικής επιτροπής Κ.Χατζησταμάτης τόσο η επιτροπή αυτή όσο και η επιτροπή παιδείας έχουν εισηγηθεί αρνητικά στην κατάργηση του τομέα με δεδομένο ότι  τα επόμενα χρόνια μπορεί να υπάρξει ενδιαφέρον φοίτησης παιδιών σε αυτόν . Παράλληλα το δημοτικό συμβούλιου αποδέχτηκε την εισήγηση της επιτροπής και προτείνει να συσταθούν 4 νέοι τομείς.

Ειδικότερα προτείνει να λειτουργήσουν τομείς υγείας πρόνοιας και ανθοκομίας, αρχιτεκτονικής τοπίου   στο ΕΝΕΓΥΛ,  μηχανικών στο ΕΠΑΛ Καρδαμύλων και τεχνικός θερμικών και υδραυλικών εγκαταστάσεων στο εσπερινό ΕΠΑΛ.

Περισσότερα Νέα

Έρχεται «καλάθι» για το Χριστουγεννιάτικο τραπέζι

Κατάστημα μεγάλης αλυσίδας παιχνιδιών και εποχικών ειδών (Jumbo) επισκέφθηκε την Τετάρτη, ενόψει της εορταστικής περιόδου των Χριστουγέννων,...

Το μεταναστευτικό κράτησε «πίσω» τη Χίο σε επενδύσεις ακινήτων (vid)

Την εκτίμηση ότι οι ξένες επενδύσεις σε ακίνητα και συνακόλουθα  η αύξηση των τιμών για...

Σχολιάζοντας την τοπική επικαιρότητα (Νο 123 / 29-11-2023)

Του Γιώργου Φωτ. Παπαδόπουλου:                   *Δεν πρόλαβε να στεγνώσει το μελάνι, από το προηγούμενο σημείωμά μας,...