Τετάρτη, 20 Ιανουαρίου 2021
5.4 C
Chios

Social

Χρονοδιάγραμμα ενεργειών ζητά ο «Έφηβος» για να παραχωρήσει την έκταση στο Δήμο (vid)

Σαφές χρονοδιάγραμμα ενεργειών για το γήπεδο του Εφήβου ζήτησε η διοίκηση του σωματείου από τη δημοτική αρχή και το Νομικό Πρόσωπο του Δήμου προκειμένου να δεχτεί την παραχώρηση του γήπεδο στο Δήμο Χίου.

Όπως είπε ο Πρόεδρος του Σωματείου Κ.Βεζέρης κατά τη συνάντηση που έγινε ανάμεσα στις δυο πλευρές συμφωνήθηκε το γήπεδο να παραχωρηθεί, εφόσον όμως διασφαλιστεί ότι μέσα σε ένα χρόνο θα ολοκληρωθούν οι μελέτες και μέσα σε 24 μήνες θα ξεκινήσουν οι εργασίες.

«Πρέπει να είμαστε σίγουροι ότι αυτή τη φορά το έργο θα προχωρήσει και γι’ αυτό ζητάμε κάποιες δικλίδες ασφαλείας» είπε ο κ. Βεζέρης, τονίζοντας ότι εφόσον ο Δήμος συμφωνήσει τον επόμενο μήνα θα υπογραφεί η σύμβαση παραχώρησης του γηπέδου και της έκτασης του Εφήβου στον Κάμπο.

«Στόχος είναι να δημιουργηθεί ένα αθλητικό κέντρο το οποίο θα αποσυμφορήσει το Δημοτικό Στάδιο και θα εξυπηρετεί την ευρύτερη περιοχή για αναψυχή και άθληση» λέει ο κ. Βεζέρης, ευελπιστώντας στην υλοποίηση του έργου.

Περισσότερα Νέα

Ανοίγουν την Τετάρτη τα σχολεία της Χίου

Επανέρχεται η λειτουργία των σχολείων της Χίου την Τετάρτη 20/1 τα οποία παρέμεναν κλειστά λόγω...

«Διαχρονικά πλημμυρικά φαινόμενα αντιμετωπίζονται με τα 3 έργα που εντάχθηκαν» (vid)

Εντάχθηκαν και χρηματοδοτούνται από το  Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Βορείου Αιγαίου τρία έργα αντιπλημμυρικής προστασίας για τη...

«Στόχος τα αντιπλημμυρικά να δημοπρατηθούν μέχρι το καλοκαίρι του 2021» (vid)

«Στόχος είναι μέχρι το καλοκαίρι του 2021 να έχουν ολοκληρωθεί οι διαδικασίες για τη δημοπράτηση...