Σάββατο, 19 Σεπτεμβρίου 2020
25 C
Chios

Social

Χρηματοδότηση από το ΕΣΠΑ αναζητά η μελέτη για τα Αγιάσματα (vid)

Με στόχο την αξιοποίηση και ανάδειξη της ιαματικής πηγής των Αγιασμάτων πραγματοποιήθηκε ενημερωτική συνάντηση ανάμεσα στον αντιδήμαρχο τουρισμού του Δήμου Χίου Κ.Βεργίνα και τον Πρόεδρο της επιτροπής ιαματικού τουρισμού της περιφέρειας Βορείου Αιγαίου κ. Γιάννη Σπιλάνη.

Όπως δήλωσε ο κ. Βεργίνας ο Δήμος έχει προχωρήσει και ολοκληρώνει τη μελέτη για το έργο που αφορά τον εκσυγχρονισμό του υδροθεραπευτηρίου, με στόχο την ένταξη του έργου που προϋπολογίζεται στο 1εκ€  στο ΕΣΠΑ.  Παράλληλα σε φάση ολοκλήρωσης είναι και η έκδοση του ειδικού σήματος από τον ΕΟΤ, μια διαδικασία που γίνεται από την ΔΗΚΕΧ.

 Να σημειωθεί ότι στη συνάντηση συμμετείχαν η περιφερειακή σύμβουλος με την «Συμπαράταξη Πολιτών» κα Γιούλα Αργυρούδη, ο πρόεδρος της ΔΗΚΕΧ κ. Κώστας Μισόβουλος και ο πρόεδρος του Φορέα Τουρισμού κ. Αυγουστής Νεαμονίτης.

Περισσότερα Νέα

Τρύπες: Το ορεινό χωριό στα βορειοδυτικά που είναι χτισμένο στο σχήμα της Χίου! (vid)

Το ορεινό χωριό Τρύπες βρίσκεται στη βορειοδυτική Χίο σε απόσταση 53 χλμ από την πόλη....

Παγχιακή Επιτροπή Αγώνα: «Όλοι μαζί για το σχέδιο καταστροφής των νησιών»

Ανακοίνωση της Παγχιακής Επιτροπής Αγώνα: Αποκαλύφθηκε πλέον ξεκάθαρα ο καταστροφικός σχεδιασμός της κυβέρνησης για τα νησιά...

«7 χρόνια από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα, δεν ξεχνάμε»

Ανακοίνωση του Σωματείου Εμποροϋπαλλήλων και Ιδιωτικών Υπαλλήλων Χίου: Σήμερα συμπληρώνονται 7 χρόνια από τη δολοφονία Φύσσα...