Πέμπτη, 6 Αυγούστου 2020
20 C
Chios

Social

Συνηθισμένοι στις υπερβάσεις οι μικροί του ΝΟΧ (vid)

Στην «Πατρίδα» μίλησαν οι παίκτες του ΝΟΧ που κατάφεραν άλλη μια μεγάλη επιτυχία καθώς κατέλαβαν την 3η θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Νέων Ανδρών.

Όπως ανέφεραν οι Μάρκος Μαρουλάς, Κώστας Μόκκας και Γιάννης Καρακούρος, η προσπάθειά τους στους δύσκολους αγώνες επιβραβεύτηκε ενώ σημαντικό ρόλο στην επιτυχία τους διαδραματίζει η παρουσία τους στην ανδρική ομάδα του ΝΟΧ που τους προσφέρει εμπειρίες και έτσι ισοσκελίζουν τα ρόστερ των άλλων ομάδων Αθήνας και Θεσσαλονίκης που απαρτίζονται από παίκτες διαφόρων νομών.

Χαρούμενος για ακόμα μια επιτυχία των τμημάτων υποδομών του ΝΟΧ εμφανίστηκε ο Πρόεδρος, Δημήτρης Σκαπινάκης, που σημείωσε ότι πρόκειται για μια σημαντική διάκριση.

Η ομάδα νέων ανδρών είχε συνάντηση, συνοδευόμενη και από τον προπονητή της, Γιώργο Ντόσκα, με τον Αντιπεριφερειάρχη Χίου, Παντελή Μπουγδάνο, ο οποίος εξέφρασε τα θερμά του συγχαρητήρια σε παίκτες, προπονητές και διοίκηση δηλώνοντας τη στήριξη της Περιφέρειας στην προσπάθειά τους.

Περισσότερα Νέα

«Ο κύκλος με την κιμωλία» από τον Φιλοπρόοδο Όμιλο Καρδαμύλων

Η θεατρική ομάδα του Φιλοπρόοδου Ομίλου Καρδαμύλων παρουσιάζει την παράσταση «Ο κύκλος με την κιμωλία»...

Άνοιγμα για συνεργασίες από τον Σταμάτη Κάρμαντζη

Την πρόθεση της Δημοτικής Αρχής για συνεργασία με «ανθρώπους που μπορούν να αξιοποιηθούν και να...

Σειρά έργων στα σχολεία

Ολοκληρώνονται τις προσεχείς ημέρες δύο σημαντικά έργα που δημοπρατήθηκαν και συμβασιοποιήθηκαν το 2018.  Το ένα έργο...