Τετάρτη, 29 Νοεμβρίου 2023
19.9 C
Chios

Social

Χάλκινη η Ιωσηφίδου στο Παγκόσμιο Challenger Boccia στο Ηράκλειο

Το Αθλητικό Σωματείο ΑΜΕΑ ΙΩΝΕΣ Χίου ανακοινώνει με ενθουσιασμό μια ακόμη επιτυχία της αθλήτριάς του Ελισάβετ Ιωσηφίδου, η οποία συμμετείχε στο Παγκόσμιο Challenger Boccia, που πραγματοποιήθηκε στο Ηράκλειο της Κρήτης, από τις 22 -25 Οκτωβρίου.

Εκεί η Ελισάβετ αγωνίστηκε με αθλήτριες της κατηγορίας της από όλο τον κόσμο και κατάφερε να διακριθεί και να αποσπάσει το χάλκινο μετάλλιο, ενώ ανέβηκε τρεις θέσεις στην παγκόσμια κατάταξη, από την 24η θέση στην 21η.

Υπενθυμίζεται ότι η διάκριση αυτή της αθλήτριας έρχεται σε συνέχεια της πανελλήνιας πρωτιάς της και της διάκρισής της στην 3η θέση της παγκόσμιας διοργάνωσης στο Πόζναν, τον περασμένο Σεπτέμβριο.

“Όλοι οι αθλητές και τα μέλη του Σωματείου ΙΩΝΕΣ ΑμεΑ Χίου, συγχαίρουμε την Ελισάβετ για την αξιέπαινη αγωνιστική της πορεία και περιμένουμε να την δούμε σε ακόμη ψηλότερες θέσεις της παγκόσμιας κατάταξης, που είναι σίγουρο ότι θα κατακτήσει!

Συγχαίρουμε επίσης τον προπονητή της Ηλία Αγδινιώτη και τη βοηθό του Κατερίνα Μπακαλέξη, που με τις οδηγίες τους και το προπονητικό πρόγραμμα που εφαρμόζουν κατάφεραν να αναδειχθεί το αθλητικό ταλέντο της Ελισάβετ. Πολλά μπράβο και στους γονείς Δημήτρη και Πλουμή Ιωσηφίδου, που στέκονται δίπλα και στηρίζουν απεριόριστα και με κάθε τρόπο την προσπάθεια της Ελισάβετ μας”, αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Περισσότερα Νέα

Έρχεται «καλάθι» για το Χριστουγεννιάτικο τραπέζι

Κατάστημα μεγάλης αλυσίδας παιχνιδιών και εποχικών ειδών (Jumbo) επισκέφθηκε την Τετάρτη, ενόψει της εορταστικής περιόδου των Χριστουγέννων,...

Το μεταναστευτικό κράτησε «πίσω» τη Χίο σε επενδύσεις ακινήτων (vid)

Την εκτίμηση ότι οι ξένες επενδύσεις σε ακίνητα και συνακόλουθα  η αύξηση των τιμών για...

Σχολιάζοντας την τοπική επικαιρότητα (Νο 123 / 29-11-2023)

Του Γιώργου Φωτ. Παπαδόπουλου:                   *Δεν πρόλαβε να στεγνώσει το μελάνι, από το προηγούμενο σημείωμά μας,...