Δευτέρα, 23 Νοεμβρίου 2020
16 C
Chios

Αστυνομικοί καταγγέλουν κατασπατάληση δυνάμεων στο Πολυτεχνείο εν μέσω πανδημίας

«Κομπάρσοι σε κακοστημένη φιέστα» δήλωσαν οι αστυνομικοί από την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Βορειοανατολικής Αττικής

Ανακοίνωση πρωτοφανής, αν μη τι άλλο, από την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Βορειοανατολικής Αττικής, η οποία, μέσω αυτής, ασκεί δριμεία κριτική στον υπουργό Προστασίας του Πολίτη για την τεράστια διάθεση αστυνομικών δυνάμεων στην επέτειο του Πολυτεχνείου!

Οι αστυνομικοί κάνουν λόγο για κατασπατάληση δυνάμεων σε μια κακοστημένη φιέστα και στηλιτεύουν την απόφαση για την τεράστια κινητοποίηση εν μέσω πανδημίας.

Η ανακοίνωσή τους αναφέρει αναλυτικά: «Η πρωτοφανής κινητοποίηση αστυνομικών δυνάμεων -περί τις 6.000– για την περιφρούρηση των απαγορευθησών εκδηλώσεων του Πολυτεχνείου και της 47ης Επετείου, δεν περιποιεί σε κανέναν τιμή και πάντως απέχει πόρρω από το να συμβαίνει σε συντεταγμένη Πολιτεία της Ευρώπης, της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Το μήνυμα που εστάλη είναι απολύτως αναχρονιστικό. Παράλληλα, όλοι μας, όλοι οι εργαζόμενοι αστυνομικοί, αναρωτιόμαστε πλέον, αν η συγκεκριμένη απίστευτη κατασπατάληση δυνάμεων εν μέσω του δεύτερου κύματος του φονικού Covid-19, είναι προσφορά και συνεισφορά στην ειρήνη και στην ασφάλεια της Πολιτείας ή απλή συμμετοχή κομπάρσων σε κακοστημένη φιέστα. Οι πολίτες έχουν άποψη για όλα και ειρήσθω εν παρόδω θα διαφανεί ότι εν έτει 2020, αυτή η διαχείριση δεν μπορεί να γίνει ανεκτή. Μη λησμονούμε, ότι όλοι μας έως πριν λίγο καιρό συμφωνούσαμε ότι τα χρόνια της Μεταπολίτευσης έλαβαν τέλος».

Περισσότερα Νέα

Έφυγε από τη ζωή η Μαίρη Παπακωνσταντίνου

Έφυγε από τη ζωή η σπουδαία Χιώτισσα γλύπτρια Μαίρη Παπακωνσταντίνου. Το έργο της Μαίρης Παπακωνσταντίνου έχει...

«Εξ’ αποστάσεως» εξυπηρέτηση….με καλάθι στο Δήμο Χίου

Έναν διαφορετικό τρόπο προκειμένου να εξυπηρετούνται οι δημότες, χωρίς να εισέρχονται στο κτήριο του ΚΕΠ,...

«Να αυξηθεί περαιτέρω ο προϋπολογισμός για την ενίσχυση μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων» (vid)

Την περαιτέρω αύξηση του προϋπολογισμού του προγράμματος της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου για τις μικρές και...