Τρίτη, 12 Νοέμβριος 2019
18.2 C
Chios
  • Αρχική
  • Κοινωνία

Social

Αστυνομική αιμοδοσία με αυξημένη προσέλευση (vid)

Πιστοί στο ραντεβού τους με την εθελοντική αιμοδοσία οι αστυνομικοί του νησιού συμμετείχαν σε μια ακόμα διοργάνωση που έγινε, με αφορμή τον εορτασμό του Προστάτη Αγίου των Αστυνομικών Αγ. Αρτεμίου.

Στο χώρο της αστυνομικής διεύθυνσης με τη συνδρομή των εργαζομένων της αιμοδοσίας του Νοσοκομείου  πραγματοποιήθηκε η δράση το πρωί της Παρασκευής, με τον Αστυνομικό Διευθυντή Δ.Αυγερινό να δηλώνει την ικανοποίηση του για τη συμμετοχή των συναδέλφων του.

«Το αίμα είναι το μοναδικό υλικό που δεν κατασκευάζεται» είπε ο κ. Λασκαρίδης, ο οποίος δήλωσε ότι οι αστυνομικοί δυο φορές το χρόνο διοργανώνουν αιμοδοσία, με τις φιάλες αίμα να προορίζονται για όλο τον κόσμο.

Τις ευχαριστίες τους στους Αστυνομικούς, οι οποίοι σε κάθε ανάγκη ανταποκρίνονται εξέφρασαν η γιατρός Η.Δημητρακοπούλου και η νοσηλεύτρια της αιμοδοσίας Α.Σωτηρίου, οι οποίες αναφέρθηκαν στην κουλτούρα εθελοντών αιμοδοτών που έχει πλέον καλλιεργηθεί σε μεγάλο βαθμό στο νησί,  με αποτέλεσμα να υπάρχει και επάρκεια σε αίμα.

Αξίζει να σημειωθεί τέλος ότι και μέσα στο Νοέμβριο ο σταθμός αιμοδοσίας θα πραγματοποιήσει 4 «εξορμήσεις» σε χωριά και 1 αιμοδοσία στο Λιμεναρχείο.

Περισσότερα Νέα

Εγκαινιάζονται με Ιμπαγάσα τα γραφεία της σχολής του Ολυμπιακού στη Χίο

Τα εγκαίνια των γραφείων της σχολής ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού στη Χίο σε συνεργασία με το...

Μεγαλομανία, καθωσπρεπισμός των δήθεν αρίστων, ρατσισμός και πολλή δόση «νόμος και τάξη»

Από τα μέχρι σήμερα πεπραγμένα της κυβέρνησης ,βλέπουμε να χρησιμοποιείται η   κυβερνητική πλειοψηφία και να...

Το διαθέσιμο εισόδημα για μισθωτούς, ελεύθερους επαγγελματίες και συνταξιούχους θα δούμε να βελτιώνεται εντός του 2020

Στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη «Καλημέρα Ελλάδα», μίλησε ο υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων κ. Νότης Μηταράκης. Αναφερόμενος...