Πέμπτη, 4 Ιουνίου 2020
22 C
Chios

Social

Αστυνομική αιμοδοσία με αυξημένη προσέλευση (vid)

Πιστοί στο ραντεβού τους με την εθελοντική αιμοδοσία οι αστυνομικοί του νησιού συμμετείχαν σε μια ακόμα διοργάνωση που έγινε, με αφορμή τον εορτασμό του Προστάτη Αγίου των Αστυνομικών Αγ. Αρτεμίου.

Στο χώρο της αστυνομικής διεύθυνσης με τη συνδρομή των εργαζομένων της αιμοδοσίας του Νοσοκομείου  πραγματοποιήθηκε η δράση το πρωί της Παρασκευής, με τον Αστυνομικό Διευθυντή Δ.Αυγερινό να δηλώνει την ικανοποίηση του για τη συμμετοχή των συναδέλφων του.

«Το αίμα είναι το μοναδικό υλικό που δεν κατασκευάζεται» είπε ο κ. Λασκαρίδης, ο οποίος δήλωσε ότι οι αστυνομικοί δυο φορές το χρόνο διοργανώνουν αιμοδοσία, με τις φιάλες αίμα να προορίζονται για όλο τον κόσμο.

Τις ευχαριστίες τους στους Αστυνομικούς, οι οποίοι σε κάθε ανάγκη ανταποκρίνονται εξέφρασαν η γιατρός Η.Δημητρακοπούλου και η νοσηλεύτρια της αιμοδοσίας Α.Σωτηρίου, οι οποίες αναφέρθηκαν στην κουλτούρα εθελοντών αιμοδοτών που έχει πλέον καλλιεργηθεί σε μεγάλο βαθμό στο νησί,  με αποτέλεσμα να υπάρχει και επάρκεια σε αίμα.

Αξίζει να σημειωθεί τέλος ότι και μέσα στο Νοέμβριο ο σταθμός αιμοδοσίας θα πραγματοποιήσει 4 «εξορμήσεις» σε χωριά και 1 αιμοδοσία στο Λιμεναρχείο.

Περισσότερα Νέα

Γενική Συνέλευση και Εκλογές στο Κοι.Σ.Π.Ε.

Σύμφωνα με το νόμο και το καταστατικό του Συνεταιρισμού, το Διοικητικό Συμβούλιο καλεί τα μέλη...

“Πανηγυρική” αιμοδοσία απο τους Λατούσους

Λίγες μέρες πριν την γιορτή του χωριού τους οι κάτοικοι της Ελάτας προχώρησαν σε μια...

Πρώτα ήρωες μετά άνεργοι οι συμβασιούχοι του Νοσοκομείου (vid)

Τρίωρη στάση εργασίας και συγκέντρωση στην πύλη του Σκυλιτσείου Νοσοκομείου Χίου πραγματοποιήθηκε το πρωί της...