Πέμπτη, 28 Μαΐου 2020
14 C
Chios

Social

Ασφαλτόστρωση μέχρι τη Μεγάλη Τετάρτη στον παραλιακό του Βροντάδου

Σε εξέλιξη βρίσκεται το έργο οδοποιίας στο Βροντάδο,  ύψους 1εκ. € από την Περιφερειακή Ενότητα Χίου, έργο που προβλέπει την αντικατάσταση  ασφάλτου και την λήψη όλων των απαιτούμενων μέτρων ασφαλείας.

Σύμφωνα με τον προγραμματισμό από την Περιφέρεια το έργο θα εκτελεστεί από το μνημείο του Ψυχάρη μέχρι και τη συμβολή του παραλιακού με το νέο περιφερειακό δρόμο της Πόλης. Όπως δηλώνει  ο Αντιπεριφερειάρχης Σ.Κάρμαντζη τα συνεργεία  μέχρι την Μεγάλη Τετάρτη θα έχουν ολοκληρώσει την παρέμβαση  με τη νέα άσφαλτο να έχει πέσει μέχρι και την περιοχή των 3 μύλων. Στη συνέχεια και λόγω των γιορτών του Πάσχα θα διακοπούν οι εργασίες και θα επανεκκινήσουν μετά την εορταστική περίοδο.

«Είναι κατανοητό ότι υπάρχει όχληση στην περιοχή, ωστόσο είναι ένα έργο που έχει προγραμματιστεί εδώ και μήνες και σίγουρα θα συμβάλει στην βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών» λέει ο Σ.Κάρμαντζης.

Περισσότερα Νέα

«Η Ελλάδα ασπίδα της Ευρώπης;»: Ζωντανή διαδικτυακή εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ Χίου (vid)

Η Νομαρχιακή Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ Χίου, διοργανώνει ζωντανή διαδικτυακή εκδήλωση την Πέμπτη 28-5-2020 και ώρα 8.00μμ. Τίτλος...

«Η μελέτη προέβλεπε βήμα – βήμα τις παρεμβάσεις που έπρεπε να γίνουν» (vid)

Η μελέτη ήταν απόλυτα τεκμηριωμένη και ήταν από τις λίγες που προέβλεπαν βήμα – βήμα...

Αστοχία της μελέτης και λάθος του εργολάβου που θα αποκατασταθεί με έξοδά του (vid)

Για λάθος του εργολάβου και αστοχία στη μελέτη μιλά η δημοτική αρχή και ο επιβλέπων...