Τρίτη, 4 Αυγούστου 2020
28 C
Chios

Social

«Αποτυπωμένα τα ήδη πεπραγμένα της δημοτικής αρχής»

Απάντηση Στ.Κάρμαντζη στον Κ.Τριαντάφυλλο

Απάντηση του Δημάρχου, Σταμάτη Κάρμαντζη, στην ανακοίνωση της Συμμαχίας Αξιών για τα αντιπλημμυρικά:

«Η συνδρομή του κ. Τριαντάφυλλου στην ευόδωση των αντιπλημμυρικών έργων ήταν η γνωστή πολεμική που εξαπολύεται από το πρώτο δευτερόλεπτο της θητείας μας μέχρι και τούτη την ώρα.

Ωστόσο, τα ήδη πεπραγμένα της Δημοτικής μας Αρχής είναι αποτυπωμένα, καταρχάς, στη συνείδηση των συμπολιτών μας. Εν συνεχεία, σεις, να έχετε υπομονή για το μετρήσιμο και απτό έργο μας, το οποίο ήδη απολαμβάνουν οι δημότες μας, παρά τους λίγους μήνες της θητείας μας, και δη, υπό τις γνωστές, πρωτοφανείς και αντίξοες συνθήκες.

Ο Δήμαρχος και η Δημοτική Αρχή κινούνται στη δημιουργική πορεία που περήφανα και καθαρά έχουν χαράξει και στην οποία προσκρούουν τα δικά σας ισοπεδωτικά σχέδια από κοινού με τις αναχρονιστικές και παλαιομοδίτικες πολιτικές σας μεθοδεύσεις.

Για τα συγκεκριμένα αντιπλημμυρικά έργα είναι γνωστή η ταραχώδης πορεία τους και τα μύρια προβλήματα που αντιμετώπισε η προηγούμενη Δημοτική Αρχή, παρά τις προσπάθειές της, τα οποία συνεχίζουν και επί των ημερών μας να υφίστανται, τόσο εξαιτίας της Αρχαιολογίας αναφορικά με το έργο Καλοπλύτη, όσο δε και με ιδιοκτησιακά θέματα που επηρεάζουν την πορεία στο αντιπλημμυρικό έργο Μεστών.

Για όλα αυτά, δυστυχώς, συνεχίζετε την αγαπημένη και προσφιλέστατή σας, μέθοδο της ψευδολογίας και της διαστρέβλωσης των γεγονότων, μιας και ο Δήμαρχος ουδέποτε αναφέρθηκε σε απώλεια των συγκεκριμένων έργων.

Αυτή λοιπόν την υπερφίαλη και κατεδαφιστική σας «βοήθεια» και πρακτική ο Δήμαρχος κα η Δημοτική μας Αρχή δεν τη χρειάζονται. Άλλωστε, ο χιώτικος λαός γνωρίζει καλά και τον τρόπο και τις πρακτικές με τις οποίες την αποτυπώσατε και εξακολουθείτε να την αποτυπώνετε μέχρι σήμερα.

Εμείς, προχωράμε δυνατά και αποφασιστικά για το συμφέρον της Χίου και των ανθρώπων μας, ενώ εσάς, σας παραδίδουμε, για ακόμη μία φορά, στην κρίση των συμπολιτών μας, οι οποίοι διαθέτουν νου, γνωρίζουν και ξεχωρίζουν.

Σας συνιστούμε δε, ψυχραιμία και νηφαλιότητα.»

Περισσότερα Νέα

Με επιτυχία η εκδρομή της Ένωσης Ομογενών Χίου στα Ψαρά

Η Ένωση Ομογενών Χίου διοργάνωσε με επιτυχία ημερήσια εκδρομή στα Ψαρά το Σάββατο 1η Αυγούστου...

Ν.Νύκτας: «Η Χίος θα λειτουργεί καλύτερα αν διασπαστεί ο ενιαίος Δήμος» (vid)

Το θέμα της διάσπασης του ενιαίου Δήμου Χίου εισάγει με συνέντευξή του στην «Πατρίδα» ο...

Συνεχίζονται τα περιοριστικά μέτρα στην κυκλοφορία στα ΚΥΤ και την τουριστική σύνδεση με Τουρκία (vid)

Παράταση μέχρι τέλος Αυγούστου δόθηκε στον περιορισμό κυκλοφορίας των διαμενόντων στα ΚΥΤ με τον Αντιπεριφερειάρχη...