Παρασκευή, 30 Οκτωβρίου 2020
20 C
Chios

Social

Αποχαιρετά τη Ματρώνα Ξυλά – Egon το Δ.Σ. του Ομηρείου

Συλλυπητήριο μήνυμα του Δ.Σ. του Ομηρείου για τον θάνατο της ευεργέτιδάς Ματρώνας Ξυλά-Egon, κόρης των αειμνήστων Μιχαήλ και Σταματίας Ξυλά, ιδρυτών και δωρητών του Ομηρείου Πνευματικού Κέντρου του Δήμου της Χίου:

Ο πρόεδρος και τα μέλη του  Διοικητικού Συμβουλίου του Ομηρείου Πνευματικού Κέντρου  Δήμου Χίου συνήλθαν εκτάκτως, μετά την είδηση του απρόσμενου θανάτου της μεγάλης ευεργέτιδας της Χίου Ματρώνας Ξυλά-Egon, θυγατέρας των  αειμνήστων Μιχαήλ και Σταματίας Ξυλά, ιδρυτών και δωρητών του Ομηρείου Πνευματικού Κέντρου του Δήμου της Χίου και άλλων πνευματικών και πολιτιστικών δομών στα Καρδάμυλα και αλλού, υποστηρικτών του πολιτισμού με δράσεις σε όλη την Ελλάδα και στο εξωτερικό με θέμα τον Ελληνικό Πολιτισμό.

Αποφασίζει ομόφωνα  τα κάτωθι,

να εκφράσει τα συλλυπητήρια των μελών  του Διοικητικού Συμβουλίου, στα τέκνα και τους εγγονούς της αποδημησάσης εις Κύριον, Ματρώνας  Ξυλά-Egon, να παραστούν εκπρόσωποι του Δ.Σ. του ΟΜΗΡΕΙΟΥ Π.Κ.Δ.Χ. στην εξόδιο ακολουθία, να  αναρτηθεί μεσίστιος η σημαία  του ΟΜΗΡΕΙΟΥ επι  τριήμερον,  να εκδοθεί το παρόν ψήφισμα που θα δοθεί στα  μέσα ενημέρωσης  και στους οικείους της.

Περισσότερα Νέα

Ανέβηκε η θάλασσα στον Καταρράκτη – Έλεγχοι στις ζημιές στη νότια Χίο

Ελέγχους στα χωριά του πρώην Δήμου Ιωνίας και Μαστιχοχωρίων, όπου φαίνεται να υπάρχει σημαντικότερο πρόβλημα...

Σεισμός – Σμύρνη : Μάχη κάτω από τα συντρίμμια – Νεκροί και εκατοντάδες τραυματίες

Μάχη στα συντρίμμια δίνουν εκατοντάδες διασώστες και κάτοικοι στη Σμύρνη μετά τον ισχυρό σεισμό των 6,7...

Τραγωδία στη Σάμο: Δυο 17χρονα παιδιά νεκρά από τον σεισμό

Τραγωδία στη Σάμο μετά τον ισχυρό σεισμό των 6,7 Ρίχτερ που σημειώθηκε ανοιχτά του νησιού....