Τρίτη, 31 Μαρτίου 2020
19 C
Chios

Social

Αντίθετος με την πρόταση Ξενάκη ο Δήμαρχος Σ.Κάρμαντζης

Αποστάσεις από την πρόταση Ξενάκη παίρνει ο Δήμαρχος Χίου Σ.Κάρμαντζης λίγες ώρες πριν την έκτακτη συνεδρίαση του σώματος.

Ο κ. Κάρμαντζης σε γραπτή ανακοίνωση του ξεκαθαρίζει ότι εμμένει στην πρόταση για δημιουργία μιας και μόνο δομής 500 ατόμων. «Οι όποιες μεμονωμένες και διαφορετικές προτάσεις διατυπώνονται δημόσια από οποιοδήποτε μέλος της παράταξης του Δημάρχου δεν αντιπροσωπεύουν και δεν εκφράζουν σε καμία περίπτωση την άποψη του Δημάρχου Χίου και της Δημοτικής Αρχής» αναφέρεται χαρακτηριστικά.

 

 

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ενόψει της έκτακτης σύγκλισης του Δημοτικού Συμβουλίου για τις εξελίξεις στο προσφυγικό – μεταναστευτικό, ο Δήμαρχος Χίου κ. Σταμάτης Κάρμαντζης δηλώνει ακόμα μία φορά ρητά και κατηγορηματικά ότι εμμένει και ο ίδιος σταθερά στις ειλημμένες αποφάσεις των προγενέστερων συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου που αρνούνται απόλυτα τη δημιουργία υπερδομής πέραν του αριθμού των 500 ατόμων στο νησί. Οι όποιες μεμονωμένες και διαφορετικές προτάσεις διατυπώνονται δημόσια από οποιοδήποτε μέλος της παράταξης του Δημάρχου δεν αντιπροσωπεύουν και δεν εκφράζουν σε καμία περίπτωση την άποψη του Δημάρχου Χίου και της Δημοτικής Αρχής.

Περισσότερα Νέα

ΑΝΑΚΕΜ Α.Ε. και ΤΕΧΝΕΤ Χίου συμβάλλουν με την ανακύκλωση μπαζών στην κυκλική οικονομία (vid)

Διέξοδο στο νησί της Χίου όσον αφορά την ανακύκλωση, την ορθή επεξεργασία των Αποβλήτων Εκσκαφών...

Ποιες επιταγές λαμβάνουν παράταση 75 ημερών για να πληρωθούν

Οι επιταγές και τα γραμμάτια με ημερομηνία πληρωμής από 30 Μαρτίου ως και 31 Μαϊου...

ΛΙΣΤΑ: Όλοι οι νέοι ΚΑΔ με τις επιχειρήσεις που εντάσσονται στα νέα μέτρα

Νέοι δικαιούχοι εντάσσονται στα μέτρα αντιμετώπισης της πανδημίας του κορονοϊού. Το ΥΠΟΙΚ δημοσιοποίησε τη νέα...