Κυριακή, 9 Αυγούστου 2020
27 C
Chios

Social

Αντικατάσταση φαναριών και έργα βελτίωσης φωτισμού στους κόμβους (vid)

Δυο προσφορές για την εκπόνηση της μελέτης του κόμβου του αεροδρομίου

Σε εξέλιξη βρίσκονται μια σειρά από έργα για τη βελτίωση της οδικής ασφάλειας στους δρόμους της Χίου με ευθύνη της Περιφερειακής Ενότητας Χίου.

Ειδικότερα γίνονται  έργα συντήρησης και αντικατάστασης φωτεινών σωμάτων  στους περισσότερους κόμβους του οδικού δικτύου  και όπως λέει  ο Αντιπεριφερειάρχης ήδη νέα φώτα led έχουν τοποθετηθεί στον κόμβο των Θυμιανών, στο Κάραβελ, στον κόμβο του Πυργίου και στην είσοδο του Κέντρου Υγείας Πυργίου.

Το επόμενο διάστημα ανάλογα έργα θα γίνουν σε όλους τους κόμβους ευθύνης της περιφερειακής ενότητας Χίου. Παράλληλα   ολοκληρώνεται  η αντικατάσταση των φαναριών σε Αγιοδεκτεινή, Χριστό Βαρβασίου και Γηροκομείο ενώ συνεχίζονται οι ασφαλτοστρώσεις σε Βέσσα – Λιθί, Κοινή, Καρυές και στο  δρόμο  προς τα Αυγώνυμα.

Τέλος όπως ενημέρωσε ο Αντιπεριφερειάρχης Π. Μπουγδάνος πραγματοποιήθηκε ο διαγωνισμός για την ανάδειξη της μελετητικής εταιρείας που θα αναλάβει να εκπονήσει την μελέτη για το νέο κόμβο του αεροδρομίου και τους χώρους στάθμευσης, κατατέθηκαν δυο προτάσεις και μέχρι τις αρχές της εβδομάδας θα υπάρχει μειοδότης.

Περισσότερα Νέα

Καθάρισαν την Κλειδού και έδωσαν το καλό παράδειγμα (vid)

Μια όμορφη πρωτοβουλία που καλό θα είναι να βρει μιμητές πραγματοποιήθηκε το πρωί της Κυριακής...

Με Κιβωτό, Βασιλόπουλο και έργα τέχνης η Γλυπτική στην Άμμο του Καρφά (vid)

Ευκαιρία να περάσουν όμορφες στιγμές απολαμβάνοντας τον ήλιο και τη θάλασσα είχαν παιδιά και γονείς...

Έφυγε από τη ζωή ο γιατρός Φώτης Παπαδόπουλος

Έφυγε από τη ζωή, πλήρης ημερών, σε ηλικία 85 ετών, το απόγευμα του Σαββάτου 08/08/2020...