Κυριακή, 25 Οκτωβρίου 2020
15 C
Chios

Social

Αντικατάσταση φαναριών και έργα βελτίωσης φωτισμού στους κόμβους (vid)

Δυο προσφορές για την εκπόνηση της μελέτης του κόμβου του αεροδρομίου

Σε εξέλιξη βρίσκονται μια σειρά από έργα για τη βελτίωση της οδικής ασφάλειας στους δρόμους της Χίου με ευθύνη της Περιφερειακής Ενότητας Χίου.

Ειδικότερα γίνονται  έργα συντήρησης και αντικατάστασης φωτεινών σωμάτων  στους περισσότερους κόμβους του οδικού δικτύου  και όπως λέει  ο Αντιπεριφερειάρχης ήδη νέα φώτα led έχουν τοποθετηθεί στον κόμβο των Θυμιανών, στο Κάραβελ, στον κόμβο του Πυργίου και στην είσοδο του Κέντρου Υγείας Πυργίου.

Το επόμενο διάστημα ανάλογα έργα θα γίνουν σε όλους τους κόμβους ευθύνης της περιφερειακής ενότητας Χίου. Παράλληλα   ολοκληρώνεται  η αντικατάσταση των φαναριών σε Αγιοδεκτεινή, Χριστό Βαρβασίου και Γηροκομείο ενώ συνεχίζονται οι ασφαλτοστρώσεις σε Βέσσα – Λιθί, Κοινή, Καρυές και στο  δρόμο  προς τα Αυγώνυμα.

Τέλος όπως ενημέρωσε ο Αντιπεριφερειάρχης Π. Μπουγδάνος πραγματοποιήθηκε ο διαγωνισμός για την ανάδειξη της μελετητικής εταιρείας που θα αναλάβει να εκπονήσει την μελέτη για το νέο κόμβο του αεροδρομίου και τους χώρους στάθμευσης, κατατέθηκαν δυο προτάσεις και μέχρι τις αρχές της εβδομάδας θα υπάρχει μειοδότης.

Περισσότερα Νέα

Δειγματοληπτικοί έλεγχοι για τον κορονοιό την Κυριακή στην Πλατεία Βουνακίου

Δειγματοληπτικούς ελέγχους για τον κορονοιό στους πολίτες θα πραγματοποιήσει την Κυριακή κλιμάκιο του ΕΟΔΥ. Οι έλεγχοι...

24 νέα κρούσματα κορονοϊού στη ΒΙΑΛ

24 νέα κρούσματα κορονοϊού αριθμεί η ΒΙΑΛ. Έπειτα από ελέγχους που διενήργησε ο ΕΟΔΥ το Σάββατο,...

Αλλάζει η ώρα τα ξημερώματα της Κυριακής

Μία ώρα πίσω πρέπει να ρυθμιστούν τα ρολόγια τα ξημερώματα της Κυριακής, στις 04:00, λόγω...