Πέμπτη, 6 Αυγούστου 2020
23 C
Chios

Social

Αντικατάσταση φαναριών και έργα βελτίωσης φωτισμού στους κόμβους (vid)

Δυο προσφορές για την εκπόνηση της μελέτης του κόμβου του αεροδρομίου

Σε εξέλιξη βρίσκονται μια σειρά από έργα για τη βελτίωση της οδικής ασφάλειας στους δρόμους της Χίου με ευθύνη της Περιφερειακής Ενότητας Χίου.

Ειδικότερα γίνονται  έργα συντήρησης και αντικατάστασης φωτεινών σωμάτων  στους περισσότερους κόμβους του οδικού δικτύου  και όπως λέει  ο Αντιπεριφερειάρχης ήδη νέα φώτα led έχουν τοποθετηθεί στον κόμβο των Θυμιανών, στο Κάραβελ, στον κόμβο του Πυργίου και στην είσοδο του Κέντρου Υγείας Πυργίου.

Το επόμενο διάστημα ανάλογα έργα θα γίνουν σε όλους τους κόμβους ευθύνης της περιφερειακής ενότητας Χίου. Παράλληλα   ολοκληρώνεται  η αντικατάσταση των φαναριών σε Αγιοδεκτεινή, Χριστό Βαρβασίου και Γηροκομείο ενώ συνεχίζονται οι ασφαλτοστρώσεις σε Βέσσα – Λιθί, Κοινή, Καρυές και στο  δρόμο  προς τα Αυγώνυμα.

Τέλος όπως ενημέρωσε ο Αντιπεριφερειάρχης Π. Μπουγδάνος πραγματοποιήθηκε ο διαγωνισμός για την ανάδειξη της μελετητικής εταιρείας που θα αναλάβει να εκπονήσει την μελέτη για το νέο κόμβο του αεροδρομίου και τους χώρους στάθμευσης, κατατέθηκαν δυο προτάσεις και μέχρι τις αρχές της εβδομάδας θα υπάρχει μειοδότης.

Περισσότερα Νέα

«Ο κύκλος με την κιμωλία» από τον Φιλοπρόοδο Όμιλο Καρδαμύλων

Η θεατρική ομάδα του Φιλοπρόοδου Ομίλου Καρδαμύλων παρουσιάζει την παράσταση «Ο κύκλος με την κιμωλία»...

Άνοιγμα για συνεργασίες από τον Σταμάτη Κάρμαντζη

Την πρόθεση της Δημοτικής Αρχής για συνεργασία με «ανθρώπους που μπορούν να αξιοποιηθούν και να...

Σειρά έργων στα σχολεία

Ολοκληρώνονται τις προσεχείς ημέρες δύο σημαντικά έργα που δημοπρατήθηκαν και συμβασιοποιήθηκαν το 2018.  Το ένα έργο...