Δευτέρα, 8 Μαρτίου 2021
8 C
Chios

Social

Ανοιχτοί όλοι οι δρόμοι, προσοχή στον παγετό (vid)

Αποκαθίστανται σταδιακά τα προβλήματα που προκάλεσε η κακοκαιρία «Λέανδρος» και στη Χίο και κυρίως στα χωριά της Αμανής και της Βορειανατολικής Χίου. 16 συνεργεία  εργάστηκαν νυχθημερόν κάτω από δύσκολες συνθήκες ενώ  πάνω από 50 τόνοι αλάτι έπεσαν προκειμένου να  καθαριστεί το οδικό δίκτυο από τα χιόνια και να αποκατασταθεί το πρόβλημα πρόσβασης σε όλα τα χωριά της Χίου.

Όπως λέει ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Μπουγδάνος τα φαινόμενα και η έκταση τους ήταν πρωτοφανή για τη Χίο, με βάσει τα δεδομένα των τελευταίων χρόνων με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν προβλήματα τα οποία, με εξαίρεση το πρόβλημα της ηλεκτροδότησης σε Αμάδες, Βίκι, Καμπιά,  αντιμετωπίζονταν άμεσα.

Και σήμερα Τρίτη 19 Ιανουαρίου συνεργεία συνεχίζουν να εργάζονται στα χωριά της Αμανής, αφού ιδίως τις πρωινές ώρες παρατηρείται πρόβλημα παγετού.  «Οι δρόμοι προς όλα τα χωριά είναι ανοιχτοί όμως θα πρέπει ο κόσμος να είναι ιδιαίτερα προσεχτικός και να αποφεύγει την άσκοπη μετακίνηση» καταλήγει ο κ. Μπουγδάνος που επί διήμερο βρίσκονταν στην περιοχή.

Περισσότερα Νέα

Διαδικτυακή εκδήλωση του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας: «Η Ελληνική Αστυνομία μαζί με τη Γυναίκα»

Το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, διοργανώνει διαδικτυακή εκδήλωση...

Κράτος δικαίου εν έτη 2021…

Της Ευαγγελίας Μανιτσούδη: Λίγες μέρες πριν, η κυβέρνηση αναγκάζεται να επιβάλει καραντίνα μέσα στην καραντίνα  και...

Στελέχωση των Αστυνομικών Διευθύνσεων και λόγω ΚΥΤ ζητούν οι Ενώσεις

Τη στελέχωση των Διευθύνσεων της Αστυνομίας Λέσβου, Χίου και Σάμου ζητά η Ένωση Αξιωματικών Αστυνομίας...