Πέμπτη, 24 Σεπτεμβρίου 2020
18 C
Chios

Social

«Ανάσα» για τα ΚΕΠ η online έκδοση πιστοποιητικών και εγγράφων (vid)

Στη νέα ψηφιακή εποχή μπαίνουν τα Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών, αποκτώντας νέες υπηρεσίες προκειμένου να εξυπηρετούν όλες τις ανάγκες των πολιτών αλλά και των επιχειρήσεων, τόσο με φυσική παρουσία όσο και απομακρυσμένα μέσω διαδικτύου.

Ειδικότερα μια σειρά από πιστοποιητικά, υπεύθυνες δηλώσεις και άλλα έγγραφα για τα οποία ήταν υποχρεωτική η μετάβαση στα ΚΕΠ μπορεί πλέον να γίνεται ηλεκτρονικά μέσα από τη σελίδα gov.gr.

Όπως λέει η υπεύθυνη του ΚΕΠ Δήμου Χίου Λ.Λύκου η συγκεκριμένη καινοτομία από τη μια διευκολύνει τους πολίτες και από την άλλη αποφορτίζει τους εργαζόμενους των ΚΕΠ που ιδίως το τελευταίο διάστημα, λόγω και των περιοριστικών μέτρων του κορονοϊού, είχαν καταντήσει οι άνθρωποι για όλες τις δουλειές.

Σε κάθε περίπτωση και επειδή δεν είναι όλοι εξοικειωμένη με την τεχνολογία η κ. Λύκου επισημαίνει ότι τα ΚΕΠ θα συνεχίσουν να εξυπηρετούν τους πολίτες που δεν μπορούν διαδικτυακά να κάνουν την δουλειά τους.

Περισσότερα Νέα

Eπίθεση του Ρουβίκωνα στο πολιτικό γραφείο του Νότη Μηταράκη

Παρέμβαση στο πολιτικό γραφείο του υπουργού Μεταναστευτικής Πολιτικής, Νότη Μηταράκη, πραγματοποίησαν μέλη του Ρουβίκωνα, αργά...

Αρνητική η μαθητρια,θετική χειρουργημένη

Καλά ειναι τα νεα για την σχολικη κοινοτητα του 2ου Δημοτικου Σχολειου Βρονταδου, αφου αρνητική...

Ξεκινά η υποβολή αιτήσεων για το μεταφορικό ισοδύναμο στις επιχειρήσεις

Η υποβολή αιτήσεων χρηματοδότησης νησιωτικών επιχειρήσεων, συμπεριλαμβανομένων για πρώτη φορά και αυτών της Κρήτης, στο...