Δευτέρα, 1 Μαρτίου 2021
11 C
Chios

Social

«Ανάσα» για τα ΚΕΠ η online έκδοση πιστοποιητικών και εγγράφων (vid)

Στη νέα ψηφιακή εποχή μπαίνουν τα Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών, αποκτώντας νέες υπηρεσίες προκειμένου να εξυπηρετούν όλες τις ανάγκες των πολιτών αλλά και των επιχειρήσεων, τόσο με φυσική παρουσία όσο και απομακρυσμένα μέσω διαδικτύου.

Ειδικότερα μια σειρά από πιστοποιητικά, υπεύθυνες δηλώσεις και άλλα έγγραφα για τα οποία ήταν υποχρεωτική η μετάβαση στα ΚΕΠ μπορεί πλέον να γίνεται ηλεκτρονικά μέσα από τη σελίδα gov.gr.

Όπως λέει η υπεύθυνη του ΚΕΠ Δήμου Χίου Λ.Λύκου η συγκεκριμένη καινοτομία από τη μια διευκολύνει τους πολίτες και από την άλλη αποφορτίζει τους εργαζόμενους των ΚΕΠ που ιδίως το τελευταίο διάστημα, λόγω και των περιοριστικών μέτρων του κορονοϊού, είχαν καταντήσει οι άνθρωποι για όλες τις δουλειές.

Σε κάθε περίπτωση και επειδή δεν είναι όλοι εξοικειωμένη με την τεχνολογία η κ. Λύκου επισημαίνει ότι τα ΚΕΠ θα συνεχίσουν να εξυπηρετούν τους πολίτες που δεν μπορούν διαδικτυακά να κάνουν την δουλειά τους.

Περισσότερα Νέα

Σε εξέλιξη μεγάλη πυρκαγιά μεταξύ Κουρουνίων και Εγρηγόρου

Σε εξέλιξη βρίσκεται μεγάλη πυρκαγιά ανάμεσα σε Κουρούνια και Εγρηγόρο. Η πυρκαγιά ξέσπασε το απόγευμα της...

Κορονοϊός (1/3): Έκρηξη με 16 νέα κρούσματα στη Χίο

Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα κορονοϊού που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες είναι 1.176, εκ...

Απολύμανση σε Λιμαρχείο και Λιμενικό Ταμείο

Απολύμανση πραγματοποιήθηκε στους χώρους του Λιμεναρχείου Χίου και του Λιμενικού Ταμείου από συνεργείο του Διαδημοτικού...