Δευτέρα, 8 Μαρτίου 2021
8 C
Chios

Social

Ανακάλεσε την παραίτηση και τάσσεται υπέρ της δομής έως 2.000 άτομα ο Γ.Κλιαμενάκης (vid)

"Δεν διαφώνησα με τον Δήμαρχο για το μεταναστευτικό" λέει ο Γ.Κλιαμενάκης

«Ανεφάρμοστη» θεωρεί την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Χίου για το μεταναστευτικό, όσον αφορά τα αριθμητικά δεδομένα, ο αντιδήμαρχος Ιωνίας Γ. Κλιαμενάκης επισημαίνοντας ότι θέση του είναι η δημιουργία μιας κλειστής, ελεγχόμενης δομής, εκτός αστικού ιστού χωρητικότητας έως και 2000 ατόμων.

« Κακώς ψήφισα την θέση του δημοτικού συμβουλίου και θεωρώ ότι δεν μπορεί να εφαρμοστεί» δήλωσε χαρακτηριστικά, επισημαίνοντας ότι οι δηλώσεις του διαστρεβλώθηκαν. Μάλιστα ο ίδιος διευκρίνισε ότι αυτή τη θέση του μετέφερε και στη σύσκεψη που έγινε με τον Υπουργό Μετανάστευσης Ν. Μηταράκη το Σάββατο.

Παράλληλα ο ίδιος απάντησε ότι δεν υφίσταται λόγος παραίτησης του από τη θέση του αντιδημάρχου,  από τη στιγμή που έγινε συνάντηση με τον Δήμαρχο και λύθηκαν κάποιες «παρεξηγήσεις» που σχετίζονται  με τα θέματα λειτουργίας του Δήμου και σε καμία περίπτωση όπως τόνισε με το μεταναστευτικό.

Περισσότερα Νέα

Επικοινώνησε με μαθήτρια του 3ου ΓΕΛ Χίου η Πρόεδρος της Δημοκρατίας

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, σήμερα 8 Μαρτίου, η Πρόεδρος της Δημοκρατίας συμμετείχε...

«Σπάμε τις αλυσίδες της σιωπής, της εκμετάλλευσης, της ανισοτιμίας»

Ανακοίνωση του Σωματείου Εμποροϋπαλλήλων και Ιδιωτικών Υπαλλήλων Χίου για την 8η Μάρτη:   Οι γυναίκες του καθημερινού...

Πανελλήνιος Διαγωνισμός Καινοτομικής Επιχειρηματικότητας του Πανεπιστημίου Αιγαίου “Aegean Startups 2021”

Το Πανεπιστήμιο Αιγαίου προκηρύσσει τον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Καινοτομικής Επιχειρηματικότητας AEGEAN Startups 2021, για την ανάδειξη...